Eerste trailer voor mysterieuze sci-fi horrorfilm 'Await Further Instructions'

Eerste trailer voor mysterieuze sci-fi horrorfilm 'Await Further Instructions'

Wat is dat zwarte spul rondom het huis op Eerste Kerstdag?

Bekijk hieronder de eerste officiële trailer voor de sci-fi horrorfilm Await Further Instructions van een regisseur met een naam die wel past bij vreemde sci-fi horror: Johnny Kevorkian.

De trailer voor Await Further Instructions belooft een enge film met een simpel gegeven: blijf binnen, want buiten is iets heel vreemds en gevaarlijks aan de gang. Maar zoals wel vaker in horrorfilms zit je dan opgescheept met de andere mensen die ook binnenblijven.

Het is Eerste Kerstdag en de familie Milgram wordt wakker. De familie vindt een mysterieuze zwarte substantie om hun huis heen. Er gebeurt duidelijk iets monumentaals net buiten hun deur, maar wat precies? Een industrieel ongeluk, een terroristische aanslag, nucleaire oorlog? Na een uitgebreide ruzie waarin hun angsten naar boven komen, zet de familie de televisie aan, wanhopig naar meer informatie over wat er rond hun huis gebeurt. Op het scherm gloeit een onheilspellend zinnetje: 'Blijf binnenshuis en wacht op verdere instructies.' Terwijl de televisie steeds meer grip krijgt op de familie, escaleert hun paranoia zover dat er binnenshuis bloed gaat vloeien.



NieuwsFilm

meest populair