Algemeen

Twee nieuwe 'Blade'-projecten in de maak

Alleen Marvel moet het willen.

door Jim Pedd om 07:15 in Algemeen
Het lijkt erop dat Wesley Snipes zomaar eens terug zou kunnen keren als ieders favoriete vampier Blade. Tijdens een interview met de site Vice vertelde Snipes dat er momenteel gewerkt wordt aan twee verschillende projecten. Maar het is vooral een ding dat nog door Marvel goedgekeurd moet worden, dus niets is officieel.

Volgens Snipes worden er al twee jaar gesprekken gevoerd met Marvel. Hij stelt zelf met zijn team twee projecten ontwikkeld te hebben die perfect in de wereld passen en dat mensen "als ze dit zien moeite gaan hebben om te beslissen welke van de twee ze beter vinden." Maar:

"De voornaamste bazen bij Marvel en mijn team voeren al twee jaar gesprekken. Iedereen is er enthousiast over, iedereen wil het wel. Maar zij hebben een bedrijf dat ze draaiende moeten houden, en moeten uitzoeken wat ze precies willen. Ondertussen doen wij ook ons ding en hebben we voldoende werk te verrichten."

Maar, zo benadrukt Snipes, als Blade dan eindelijk terugkeert, is alles wat tot nu toe gemaakt is "kinderspel".

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Locotelli

Avatar

i wish.
nog steeds me favo marvel film.

Ang3l

Avatar

Ik vond Blade destijds erg leuk (want vampier fan), maar of Wesley Snipes nu na al die jaren nog steeds de beste is voor die rol?

Die staat zelf natuurlijk wel te springen, want die doet amper nog iets volgens mij :D

mofo83

Avatar

Blade II is nog altijd een zeer puik filmpje!

Xenolicker

Avatar

We hebben toch nog pas een Blade-film gehad: 'Blade: Runner 2049'?

ThomasOMalley

Avatar

Mijn zegen hebben ze. De eerste twee delen vond ik echt super en mocht dit helemaal klote worden, kunnen we deze nieuwe films gewoon negeren zoals we Trinity ook hebben genegeerd.

Sunspot

Avatar

Kom maar op

Sunspot

Avatar

Sowieso Blad 1 en 2, 3 vergeet ik liever, vooral die 2 kut personages erbij, verpest, was zo hinderlijk, had gewoon Blade moeten zijn en niet zo een team.

MisterMarvel

Avatar

Zou zeker top zijn als we weer eens wat van Blade te zien krijgen alleen dan liever een andere acteur. Wesley is naar mijn mening toch echt te oud geworden.

En als we dan toch mogen speculeren en dromen dan zie ik Blade liever in een Netflix serie dan in een film. Zou namelijk echt top zijn als we een Punisher/Blade/Morbius serie krijgen van 1 seizoen. Toffe badguy en zeker 2 toffe antihelden bij elkaar.

Ach het zijn maar dromen......

sephiroth1986

Avatar

@greenhornet

Die twee hadden op de set van Blade 3 al genoeg ruzie samen. Kan dus interessant zijn

Sunspot

Avatar

@MisterMarvel

Hoe zo, hij ziet er voor zijn leeftijd nog goed uit, volgens mij ook fit genoeg.

En dan hebben we ook weer een 'veteraan' in the house. Iets serieuzere karakters, meer leider en hij kan de fakkel altijd overdragen, misschien dat hij een zoon heeft, andere gast die ook half mens is bijv.

Kom op, iedereen is berst jong, niet echt serieus in het MU. Wie is eigenlijk echt een leider, zijn meer grappen en grollen en dan als het moet komen ze bij elkaar, en als er leiders zijn, best jong.

Gewoon wat serieuzere veteranen ertussen

Artificialis

Avatar

Inmiddels is de man 56 jaar, ze mogen wel eens een keertje gaan opschieten. De nieuwe Blade-films hadden al lang gemaakt kunnen worden. Als de man straks 70 is hoeft het niet meer. 14 jaar gaan snel voorbij, de 3e Blade is immers ook alweer van 14 jaar geleden.

Xenolicker

Avatar

^Leuk hoe die films de inspiratie zijn geweest voor veelvoorkomende gezegdes van tegenwoordig, zoals 'Het interesseert me toch geen blade', en 'Ze kunnen m'n blade kussen'.

SupaFly

Avatar

Moet de film wel R-rated worden, zie ik niet snel gebeuren aangezien Marvel onder de paraplu van Disney valt. Fingers crossed, deel 1 en deel 2 waren ontzettend goed. Deel 3 (met Deadpool acteur Ryan Renolds) zou ik niemand aanraden.

Civilian Supreme

Avatar

Zou juist mooi zijn als er ook wat oudere superhelden zijn. Snipes kan sowieso nog wel minimaal 10 jaar mee. Hij IS Blade!

NieuwsFilm

meest populair