Lady Gaga voelt zich soms onzeker, alleen en lelijk

Lady Gaga voelt zich soms onzeker, alleen en lelijk

Hollywoodsterren zijn ook maar gewone mensen.

Zelfs de grootste beroemdheden ter wereld voelen zich soms nog weleens onzeker, alleen en lelijk. Zo ook Lady Gaga (A Star Is Born, American Horror Story: Hotel), die in het echt de naam Stefani Germanotta draagt, zo vertelt zij openhartig in een interview met The Los Angeles Times.

Toen Lady Gaga in 2016 een screentest moest komen doen voor haar eerste grote speelfilm A Star Is Born vroeg regisseur Bradley Cooper haar om al haar make-up af te doen, zodat hij haar ware gezicht kon zien. "Dat heeft me op de goede weg gebracht, want toen mijn personage zei dat ze zichzelf lelijk vindt, was dat echt", vertelt Gaga, die de het aanstormende muziektalent Ally speelt in de film. "Ik ben echt ontzettend onzeker".

Natuurlijk voelt Gaga zich niet altijd onzeker en dat komt voornamelijk door de steun van haar fans - of 'Little Monsters', zoals ze die zelf noemt. "In alle eerlijkheid, ik voel me het mooist wanneer ik mijn fans gelukkig zie zijn. Ik vind het mooi om te horen als mijn werk hun leven heeft veranderd en als ze iets over zichzelf hebben kunnen leren", zegt Gaga in het interview. Gaga reisde heel de wereld over met haar muziek en zag vele fans. Desondanks voelt ze zich vaak alleen als ze op tournee is. "Het is erg eenzaam om een artiest te zijn".

NieuwsFilm

meest populair