Algemeen

[Gerucht] Warner Bros. wil Lady Gaga per se in 'Birds of Prey' hebben

De studio schijnt de zangeres en actrice nu proberen te overtuigen met een grote zak geld.

door Jeffrey Kouters om 11:04 in Algemeen
Volgens een nieuw gerucht van SuperBroMovies wil filmstudio Warner Bros. per se dat zangeres en actrice Lady Gaga (A Star Is Born, American Horror Story: Hotel) een rol aanneemt in DC's Birds of Prey. Eerder zou Gaga al 'nee' hebben gezegd tegen een aanbod, maar Warner Bros. schijnt haar nu te willen overtuigen met een flinke zak geld.

Lady Gaga's ster is rijzende in Hollywood. Hoewel het grote publiek haar nog niet heeft mogen zien in haar eerste grote speelfilm A Star Is Born, wordt er nu al wel volop gespeculeerd dat deze muzikale prent van debuterend regisseur Bradley Cooper zomaar eens een Oscar-kandidaat zou kunnen zijn. Filmstudio Warner Bros, die de film produceert, zou dan ook dolgraag nogmaals willen samenwerken met Gaga en haar willen casten in de aankomende DC-film Birds of Prey.

Eerder aanbod
Enkele weken geleden gingen er ook al geruchten rond dat Warner Bros. Gaga zou hebben benaderd voor een rol in Birds of Prey. Zij zou dat aanbod echter hebben afgeslagen. Of die geruchten waar waren en waarom Gaga mogelijk nee heeft gezegd, is niet bekend. De komende jaren staat zij in ieder geval in Las Vegas met een show en ook werkt ze aan een nieuw album. Daarnaast heeft ze te kampen met chronische pijnen, waardoor het draaien van een nieuwe grote blockbuster als Birds of Prey medisch wellicht onmogelijk is.

Warner Bros. wil Gaga per se hebben
Een nieuw gerucht, afkomstig van SuperBroMovies, leert ons dat Warner Bros. haar echter opnieuw benaderd heeft. Warner Bros. zou Gaga ontzettend graag in de rol van Black Canary of Huntress willen hebben in de film. Huntress heeft net als Gaga een Italiaanse achtergrond in de comics. Ook zou de studio haar aanzienlijk meer geld hebben aangeboden. De naam van Gaga komt dus vaker terug, maar voorlopig moeten we dit gerucht maar met een korreltje zout nemen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Clarkkent

Avatar

WB weet door studiokeuzes aardig het goud wat ze in handen hebben te verkloten. Een prachtig universum met tal van mogelijkheden, maar in plaats van een goed verhaal keizen ze voor te veel personages, te strakke speelduur en opgedrongen acteurs.

Regisseurs horen een film te maken, daar worden ze voor betaald. Maar in plaats daarvan bepalen de studio's de strategie. Gevolg: prequels, sequels, reboots... Want ja, daar kunnen ze volgens de statistieken aan verdienen.

Doe mij maar een orginele invalshoek. Of een regisseur die lekker zijn gang kan gaan.

GreenHornet

Avatar

niks mis met Gaga heb liever dat ze meer geld in steken in het maken van een goede film. Goed script + regie.

chefry1983

Avatar

Ik wist niet dat ze ook deed acteren

nieuwslaatste nieuws

meest populair