Wel of geen Spider-Man in 'Venom'?

Wel of geen Spider-Man in 'Venom'?

En Eminem verzorgt het themalied.

Het antwoord volgt waarschijnlijk pas begin oktober en tot die tijd zal het onderwerp van gesprek blijven: zit Tom Hollands Peter Parker a.k.a. Spider-Man in de Marvel-film Venom? Deze speelt zich op één of andere manier af in het Marvel Cinematic Universe en het titelmonster is een van de vijanden van Spider-Man. Een optreden zou logisch zijn.

In gesprek met L.A. Times zei regisseur Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad) het volgende: "Ik weet eerlijk gezegd niet wat ik mag zeggen. Ik bedoel, ik weet het antwoord - ik heb de film gezien. Maar ik wil niet in de problemen komen door iets te zeggen dat ik niet mag."


Nu zijn er eigenlijk maar twee opties: Marvel en Sony willen een verrassing niet vooraf spoilen, of Sony gebruikt graag de geheimzinnigheid ter promotie van de film, met de wetenschap dat Spider-Man helemaal niet in de film zit. Marvel Studios-baas Kevin Feige zei eerder dat er geen cross-over zal zijn.

We krijgen in ieder geval wel een andere Tom te zien, namelijk Tom Hardy als Eddie Brock / Venom. Vanaf 4 oktober in de Nederlandse bioscoop, met een nummer van Eminem:



NieuwsFilm

meest populair