Keer terug naar Hogwarts in featurette 'Fantastic Beasts 2'

Keer terug naar Hogwarts in featurette 'Fantastic Beasts 2'

Hebben we er zin in?

J.K. Rowling vond het geweldig om terug te keren naar Hogwarts. Dat doen we in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, al zien we het beroemde kasteel jaren voor de Potter-films zich afspelen. We ontmoeten echter nieuwe leerlingen en nieuwe docenten in het kasteel. Hieronder een featurette waarin de cast en crew vertelt over hun ervaring met de terugkeer naar het kasteel.


Maar eerlijk is eerlijk, The Crimes of Grindelwald draait om iets heel anders dan Hogwarts. We ontmoeten Newt (Eddie Redmayne) als hij aangesproken wordt door Albus Dumbledore (Jude Law), die hem vraagt te helpen bij een gevaarlijke missie. Newt moet helpen om de gevaarlijke Gellert Grindelwald (Johnny Depp) aan te pakken. Vreemd is dat verzoek om hulp niet: Newt versloeg Grindelwald al eens in de films.

Deze nieuwe film duikt onder meer in Parijs, Londen en New York en moet daarmee het Potter-universum flink uitbreiden. Die taak ligt in veilige handen bij regisseur David Yates, die niet alleen de laatste Potter-films regisseerde maar ook verantwoordelijk is voor deze terugkeer in het filmuniversum.

Vanaf 14 november in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair