Ultieme Predator in beelden en op poster 'The Predator'!

Ultieme Predator in beelden en op poster 'The Predator'!

Nog een paar dagen!

Volgende week verschijnt The Predator in de Nederlandse bioscoopzalen en in die film gaan we kennismaken met een behoorlijk uit de kluiten gewassen Predator, de mega-Predator of de ultieme Predator zoals onderstaande nieuwe IMAX tv-trailer het buitenaardse wezen aankondigt.


Ook verscheen er een nieuwe poster met daarop de Predator en de tekst "The Hunt is Bigger in IMAX", oftewel ook te zien op de zes bioscoop IMAX-schermen in Amsterdam, Arnhem, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven en Den Haag.

Vanaf donderdag 13 september draait de film van regisseur Shane Black (The Nice Guys, Iron Man 3) ook in alle Nederlandse bioscoopzalen.

Bekijk de afbeelding
In Blacks The Predator is Quinn McKenna, een rol van Boyd Holbrook (Narcos, Logan) een voormalige commando van de speciale eenheden die net het bestaan van de gewelddadige Predators heeft ontdekt. Niemand wil hem echter geloven. Zijn zoon Rory, gespeeld door Jacob Tremblay (Room, Wonder), heeft een vorm van autisme en is het mikpunt van spot op school. Hij ontdekt dat hij de taal van de aliens kan begrijpen wat hem een belangrijke aanwinst voor het team van zijn vader maakt.

NieuwsFilm

meest populair