Roseanne Barr vlucht naar Israël

Roseanne Barr vlucht naar Israël

Ze wil niet geconfronteerd worden met de nieuwe serie.

De wegens racisme bekritiseerde en ontslagen actrice Roseanne Barr wil koste wat het kost niets meekrijgen van The Conners, de aankomende spin-off van haar eigen serie Roseanna. Barr onthult in een podcast dat zij een aantal maanden zal 'vluchten' naar Israël.

"Ik heb de mogelijkheid om voor een paar maanden naar Israël te verkassen en om te studeren met mijn favoriete docenten daar", vertelt Barr in de podcast. Barr heeft de nodige centen bij elkaar gespaard om deze reis te kunnen maken. "Gelukkig kan ik gaan. Het voelt heerlijk om een Joodse vrouw te zijn". De 65-jarige Barr vertrekt naar Het Heilige Land om de uitzendingen van de aankomende serie The Conners te ontwijken.

Wat vindt Roseanne eigenlijk van The Conners?
Over haar gevoelens over de nieuwe serie The Conners, waarin zij dus niet te zien zal zijn, heeft ze ook het een en ander te zeggen. "Ik zal die serie niet vervloeken of toejuichen. Ik blijf neutraal en ga me er niet over uitlaten", zegt Barr. De grappenmaakster wil graag in het midden blijven om tegemoet te komen aan haar gezondheidsklachten. "Ik heb mentale problemen, last van depressies en zo. Ik moet neutraal blijven, anders gaat het weer mis met me en dat wil niet".

Ontslagen wegens racistische uitlatingen
Barr noemde de Afro-Amerikaanse Valerie Jarrett, die in het verleden als adviseur voor president Barack Obama werkte, in een tweet 'de baby van het moslimbroederschap en Planet of the Apes'. Televisiezender ABC besloot direct Barrs rebootshow Roseanne te cancellen. De comédienne kwam met meerdere verklaringen voor haar racistische tweet, maar deze werden niet geloofd.

NieuwsFilm

meest populair