Dave Bautista onzeker over terugkeer als Drax

Dave Bautista onzeker over terugkeer als Drax

Hij denkt dat het gedaan is.

Acteur Dave Bautista weet niet of hij terugkeert als Drax. Nadat Disney de beslissing nam om James Gunn te ontslaan als regisseur van Guardians of the Galaxy Vol. 3, was Bautista het meest uitgesproken van iedereen. Hij zag het niet zitten om terug te keren als Gunn dat niet zou doen, of als zijn scenario niet gebruikt zou worden.

Nu laat hij weten ook echt geen zin meer te hebben in een samenwerking met Disney. "Ja, hier ligt wel een probleem. Het is een bitterzoet gesprek. Vooral omdat ik niet blij ben met wat ze met James Gunn gedaan hebben," begon Bautista tegenover The Jonathan Ross Show. "Ze hebben de film uitgesteld - voorlopig zonder indicatie wanneer het verder gaat - en om eerlijk te zijn, weet ik niet of ik nog voor Disney wil werken. Ik been heel open geweest over hoe ik me voel en ben niet bang om dat toe te geven."

Dat gevoel is dus niet positief ten aanzien van Disney. Dat ontsloeg Gunn wegens een stel tien jaar oude berichten op Twitter. Bautista liet toen al weten enkel terug te willen keren als ten minste het script van Gunn gebruikt zou worden. Die kans is echter klein: hij leverde een eerste versie in die sowieso nog bijgeschaafd moet worden. Een nieuwe regisseur of schrijver zal ook een eigen invalshoek willen hanteren.

Een releasedatum is er voorlopig niet.



NieuwsFilm

meest populair