Algemeen

Dave Bautista onzeker over terugkeer als Drax

Hij denkt dat het gedaan is.

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Acteur Dave Bautista weet niet of hij terugkeert als Drax. Nadat Disney de beslissing nam om James Gunn te ontslaan als regisseur van Guardians of the Galaxy Vol. 3, was Bautista het meest uitgesproken van iedereen. Hij zag het niet zitten om terug te keren als Gunn dat niet zou doen, of als zijn scenario niet gebruikt zou worden.

Nu laat hij weten ook echt geen zin meer te hebben in een samenwerking met Disney. "Ja, hier ligt wel een probleem. Het is een bitterzoet gesprek. Vooral omdat ik niet blij ben met wat ze met James Gunn gedaan hebben," begon Bautista tegenover The Jonathan Ross Show. "Ze hebben de film uitgesteld - voorlopig zonder indicatie wanneer het verder gaat - en om eerlijk te zijn, weet ik niet of ik nog voor Disney wil werken. Ik been heel open geweest over hoe ik me voel en ben niet bang om dat toe te geven."

Dat gevoel is dus niet positief ten aanzien van Disney. Dat ontsloeg Gunn wegens een stel tien jaar oude berichten op Twitter. Bautista liet toen al weten enkel terug te willen keren als ten minste het script van Gunn gebruikt zou worden. Die kans is echter klein: hij leverde een eerste versie in die sowieso nog bijgeschaafd moet worden. Een nieuwe regisseur of schrijver zal ook een eigen invalshoek willen hanteren.

Een releasedatum is er voorlopig niet.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrisselshizzel

Avatar

Slaap je samen met gun ofzo ? Dit gaat mij een beetje te ver . Life goes on dude . Dag drax

ThomasOMalley

Avatar

Ik vind het hem wel sieren. Het eerst voor iemand opnemen om vervolgens te doen alsof er niets gebeurd is vind ik nog veel erger.

Met deze integere houding heeft hij vast een mooie toekomst in Hollywood.

Frietgezicht

Avatar

@ Thomas, eens met je eerste teksten maar die mooie toekomst moet ik nog maar zien. Hij heeft ook in nog geen enkele bioscoopfilm alleen de hoofdrol gehad en is geen Hardy of DiCapio die er wel komt.

Maar ik vind wel dat Gunn hem voortaan in elke film van hem moet casten :P

Rich Art

Avatar

Tof van Bautista om zo voor je goede vriend in de bres te springen. Zouden er meer moeten doen in Hollywood.

aspers

Avatar

Ik ben dat Dave Bautista nieuws wel behoorlijk zat! Prima dat hij het opneemt voor Gunn, maar aan de andere kant mag je ook wel de beslissing van de studio, je werkgever, respecteren.

En heel eerlijk... vond Drax in Infinity War best irritant! Dus van mij mogen ze hem ook meteen dumpen.

Prince John

Avatar

+2 Thomas

Vind het zelf ook knap dat hij voet bij stuk houdt en opkomt voor wat hij gelooft dat juist (of beter gezegd onjuist) is.

Vraag me wel af wat nu met zijn personage zal gebeuren. Na de gebeurtenissen in Infinity War is er makkelijk wat op te vinden om hem uit de vervolgen te laten of te vervangen.

Sunspot

Avatar

Oke, hij heeft laten zien aan welke kant hij staat, is genoeg zo, en zo dupeert hij straks ook nog de anderen van de cast en zo.

Jammer, vond Drax altijd wel cool, behalve dan in GoTG 2.

centr1no

Avatar

Het karakter Drax was toch niet meer dan een komische sidekick zonder ontwikkeling maar hij heeft een contract.
Maar hij zegt dat hij misschien helemaal niet meer voor Disney wil werken en hij is intelligent genoeg om te weten wat dat in houd.
Dus of hij een mooie toekomst tegemoet gaat in Hollywood valt nog maar te betwijfelen.

Chrisselshizzel " Slaap je samen met gun ofzo ? Dit gaat mij een beetje te ver . Life goes on dude . Dag drax"

Dus bij je principes blijven gaat jou te ver? En als jij door je bedrijf ontslagen zou worden om een onbenullige regel of een voor jouw onterechte reden, dan zeg je ook heel laconiek 'life goes on'?
Dit soort flauwekul zit in hetzelfde lijntje als bijv. Megan Fox of Mel Gibson die door de complete joodse gemeenschap geboycot worden omdat ze een keer iets antisemitisch hebben geroepen of al die vrouwen die zich maar ongewenst laten betasten of erger door Morgan Freeman of Harvey Weinstein omdat ze anders hun baantje denken kwijt te raken.
Zolang machtige mensen en bedrijven met dit soort shit weg kunnen komen en mensen die hier een slachtoffer van zijn of in het algemeen, mensen die net doen of er niets aan de hand is hun bek niet open trekken zal er ook nooit iets gebeuren.

ThomasOMalley

Avatar

@Friet @Centr1no

Het ligt denk ik ook aan wat je beschouwt als een mooie toekomst. Als je werk mag doen waar je plezier in hebt, dit met een zuiver geweten kan doen en een aardig centje mee kan verdienen is dat volgens mij beter dan het alternatief.
Maar wie weet! Ik wens hem het beste.

Artificialis

Avatar

Dave Bautista is inmiddels mijn meest favoriete bekendheid van het jaar. Wat een geweldige man. Dit soort loyaliteit zie je bijna nergens meer. Eindelijk eens iemand die zijn carrière niet op de eerste plek zet.

NieuwsFilm