Officiële titelheld-titel voor 'Die Hard 6' met jonge John McClane!

Officiële titelheld-titel voor 'Die Hard 6' met jonge John McClane!

Bruce Willis keert terug.

Het is de afgelopen jaren al een paar keer gebeurd dat een vervolgfilm in een reeks de titel krijgt van de held. Denk maar aan Rocky Balboa (2006) en Jason Bourne (2016). En dit wordt nu ook toegepast op de zesde Die Hard-film in de reeks, zij het enkel met de achternaam van het personage van Bruce Willis. Deel zes krijgt namelijk de titel McClane.

Dit heeft producent Lorenzo diBonaventura verklaard tegenover Empire: "We willen dat je meer dan ooit betrokken raakt met John McClane. Ik weet niet hoe je Die Hard moet doen zonder Bruce - het idee dat hij niet erg veel betekent voor deze film is helemaal niet juist. We gaan John McClane van in de twintig ontdekken. Maar net zo prominent is de 60-jarige versie."

Het lijkt er dus op dat we Willis' personage ook in zijn jongere jaren krijgen te zien. Mogelijk wordt Willis digitaal verjongd of wordt er een jongere acteur voor zijn rol aangetrokken. Mocht dit zo zijn dan lijkt dit een signaal dat we een aanzet krijgen voor een reboot met een andere acteur.

Eerder werd de titel Die Hard: Year One aan Die Hard 6 gegeven, maar deze is nu dus ingeruild voor McClane. De regie is in handen van Len Wiseman, die ook verantwoordelijk was voor het vierde deel Live Free or Die Hard uit 2007. Een verschijningsdatum voor deel 6 is er nog niet.



NieuwsFilm

meest populair