Bella Thorne's huis na mislukte inbraak toch nog beroofd

Bella Thorne's huis na mislukte inbraak toch nog beroofd

De actrice moet afscheid nemen aan spullen ter waarde van zo'n 150.000 dollar.

Het zit Bella Thorne niet mee. De Amerikaanse actrice - bekend van films als Blended, Amityville: The Awakening en The Babysitter - is namelijk beroofd. Kennelijk vond de diefstal een paar dagen plaats nadat men eerder bij haar thuis probeerde in te breken. Aan die poging maakte de twintiger zelf onoplettend een eind door buiten een kijkje te nemen. Nu is het echter raak.

Roddelwebsite TMZ heeft het bericht bevestigd, nadat ze met de politie hebben gesproken. Hoewel men niet kan bevestigen of het dezelfde daders waren, besloot de nieuwe groep dieven te wachten met hun roverij totdat Thorne haar huis zeker weten had verlaten. Volgens camerabeelden zouden ze niet lang hebben gewacht. Helaas voor de actrice is de identiteit van de inbrekers niet gemakkelijk te achterhalen, omdat ze bandana's droegen.

Bekijk de afbeeldingToegang tot het huis was eenvoudig. Dat deden ze via de voorruit die ze hadden ingegooid. Kennelijk is er tussen de 100.000 en 200.000 dollar gestolen aan kleding en juwelen. Ook dit was een probleemloos geval voor de ruitentikkers, want zij gebruikten Thorne's dure Chanel en Louis Vuitton handtassen om hun buit te vervoeren.

De eerste keer dat men bij haar probeerde in te breken was op dinsdag 21 augustus om tien uur 's avonds. Ook toen werd er van buitenaf een raam verbrijzeld. Nadat Thorne buiten een kijkje ging nemen, kozen de daders het hazenpad. Nadien belde de actrice de politie, maar de mannen in blauw konden niemand vinden en of aanhouden. TMZ weet niet wanneer de tweede kraak precies plaatsvond, behalve dat het een paar dagen later was.



NieuwsFilm

meest populair