Tarantino's 'Star Trek' wordt gruwelijk

Tarantino's 'Star Trek' wordt gruwelijk

Vol met de gruwelen van de ruimte.

Acteur Karl Urban is lekker uitgesproken over de Star Trek-franchise. Niet alleen sprak hij over de mogelijkheid van nog eens twee nieuwe films, ook gaat hij in een los interview nu in op het project van regisseur Quentin Tarantino. Die schijnt een geweldig verhaalidee gehad te hebben.

Volgens Urban is dat een R-Rated idee en wil Tarantino enkel dat zijn film wordt gemaakt als het ook zoiets wordt. "Quentin Tarantino kwam naar het kantoor van J.J. [Abrams] en gaf een pitch voor een Star Trek-film. Ik weet er maar een paar dingen van en het klinkt geweldig."

De acteur stelt dat er niet per se een R-Rating zou komen vanwege taalgebruik, maar wel om realisme. "Hij wil een R-Rating om ook echt gevolgen te kunnen laten zien. Als het geen PG is... nou ja, als iemand de ruimte ingezogen wordt, is dat niet iets dat we nog niet gezien hebben. Maar nu zouden we zien hoe iemand uit elkaar spat. Dat geeft wat ruimte op dat vlak. Dat vind ik ook altijd het mooie aan wat DeForest Kelley gedaan heeft. Hij ving echt de gruwelijkheid van de ruimte. Die blik in zijn ogen, die grote afschuw, die raakte mij echt toen ik een kind was."

Dat wordt dus nog wat! Maar voorlopig is echt eerst wachten op Star Trek 4, dat in limbo verkeert na de problemen met Chris Pine en Chris Hemsworth.



NieuwsFilm

meest populair