Superschurk en kostuum op foto 'Shazam!'

Superschurk en kostuum op foto 'Shazam!'

Meer materiaal voor de bijzondere DC-film.

Er zijn nieuwe foto's voor Shazam! vrijgegeven Een daarvan biedt een duidelijke blik op het kostuum van de titelheld en de ander toont ons schurk Doctor Sivana en diens krachten. Allereerst hebben we een foto van Zachary Levi in het kostuum van Shazam. Dat ziet er, precies zoals altijd beloofd is, heel erg trouw aan de comics uit.

Bekijk de afbeelding
Daarnaast is er onderstaande foto van Freddie Freeman (Jack Dylan Grazer), het beste vriendje van Billy Batson (Asher Angel), die vol verbazing naar zijn BFF in actie kijkt.

Bekijk de afbeelding
Tot slot gaf men een beeld vrij van Doctor Sivana, de schurk die gespeeld wordt door Mark Strong en duidelijk over bovennatuurlijke krachten beschikt.

Bekijk de afbeelding
Shazam! is een heel ander soort DC-film dan we gewend zijn. Althans, dat benadrukt iedereen die eraan werkt in de media en de eerste trailer (onderaan dit bericht) wijst erop dat ze niet liegen. Centraal staat de jonge knul Billy, die superkrachten krijgt en enkel het woord SHAZAM hoeft te roepen om ze te gebruiken. Hoe dat verloopt zien we vanaf 5 april 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair