Robin Wright gelooft in tweede kans voor Kevin Spacey

Robin Wright gelooft in tweede kans voor Kevin Spacey

Wright gelooft dat iedereen positief kan veranderen.

Ongeveer twee maanden geleden liet Robin Wright zich al uit over collega Kevin Spacey. Tijdens een recent interview liet de actrice weten dat iedereen een tweede kans verdient, ook Spacey. Beide acteurs maakten lang deel uit van de populaire serie House of Cards, maar na nogal wat beschuldigingen aan het adres van de acteur, werd Spacey uit de serie geschreven en krijgt sindsdien geen rollen meer aangeboden in Hollywood. Wright gelooft dat dit nog kan veranderen.

Toen haar door een journalist gevraagd werd of de carrière van Spacey weer uit het slop getrokken kan worden, zei Wright: ''Ik vind het lastig om me erover uit te laten, ik weet niet goed wat ik hierop moet zeggen. Ik geloof dat elke persoon positief kan veranderen. Op dat vlak verdient iedereen volgens mij een tweede kans. Ik ben in ieder geval van mening dat je je leven kunt beteren en door kan groeien als mens''.

Wright liet weten eigenlijk ook wel medelijden te hebben met Spacey: ''Het moet een nachtmerrie zijn, alles wat hij doormaakt. We hebben een baan en dat is ons acteerwerk delen met de kijkers. Waarom moet iedereen dan altijd alles weten over ons privéleven? Dat is het deel wat ik het meeste haat van de filmindustrie, het is zo'n inbreuk op je privacy. De positieve, negatieve en neutrale dingen: ze gaan niemand wat aan. Laat het duidelijk zijn dat ik het niet heb over de MeToo beweging, het is goed dat de slachtoffers voor zichzelf opkomen. Ik heb het over de media en de manier waarop we hieraan blootgesteld zijn. Dat is een akelig gevoel. Er worden artikelen over ons geschreven door mensen die ons helemaal niet kennen en die worden dan neergezet als de waarheid... Het is gewoonweg crimineel gedrag''.

Wright liet weten geen contact meer te hebben gehad met Spacey: ''Dat is er nog niet van gekomen, maar ik weet zeker dat hij wel contact zal opnemen wanneer hij daaraan toe is. Ik denk dat dat de manier is waarop het moet gaan''.



NieuwsFilm

meest populair