Leuke team-up in 'Avengers 4'

Leuke team-up in 'Avengers 4'

Althans, het lijkt erop.

Hoe vaak men ook benadrukt dat alle sterfgevallen van Avengers: Infinity War definitief zijn: castleden die in de media spreken, lijken het tegengestelde te beweren. Zo vertelt actrice Pom Klementieff, die in Infinity War voor de tweede keer in de huid van Mantis mocht kruipen, dat ze in Avengers 4 terugkeert en op de set speelde met Brie Larsson en Danai Gurira.

Dat de actrice samen met Larsson, die Captain Marvel speelt, en Gurira die we kennen als Okoye, te zien is, wijst erop dat de drie vrouwen samenwerken in de actiefilm van Marvel Studios. Volgens de actrice leert Mantis in deze volgende film hoe veel ze in zich heeft. "Ze realiseert zich niet hoe krachtig ze is. Ze kreeg altijd te horen dat ze niet sterk was en leefde op een heel beperkte wijze, maar toen ze de Guardians ontmoette, opende zich een hele nieuwe wereld voor haar."

Een team-up met de personages zit er wel dik in: diverse castleden hebben in het verleden wel eens verteld dat Avengers 4 een scène bevat waarin zo'n beetje elke Marvel-held te zien zal zijn. Maar een samenwerking tussen de drie vrouwen is natuurlijk ook een interessante. De vraag is nog even hoe ze het pad zullen kruisen.

Over het plot van de volgende Avengers-film weten we niet al te veel. We horen vaak dat het een tijdreisfilm wordt, waarbij onder meer de Slag om New York opnieuw bezocht wordt. Vanaf 4 mei 2019 weten we het zeker, want dan draait de film in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair