Gruwelijke moorden in trailer 'Halloween'

Daar is Michael Myers weer.

Universal Pictures en Blumhouse Productions hebben twee nieuwe trailers onthuld voor de slasherfilm Halloween, de elfde film in de franchise met opnieuw een rol voor Jamie Lee Curtis. Dit keer zien we een direct vervolg op het origineel uit 1978 en hiervoor worden alle andere vervolgfilms op de genreklassieker Halloween voor het gemak vergeten.


In deze nieuwe film gaat het verhaal rond de seriemoordenaar Michael Myers, ingevuld door Nick Castle en James Jude Courtney, veertig jaar na de gebeurtenissen in het eerste deel verder. Laurie Strode (Curtis) heeft nog steeds nachtmerries van de slachtpartij van de gemaskerde moordenaar. En deze worden alleen maar erger als Myers weet te ontsnappen uit de gevangenis. Strode en Myers bereiden zich voor op een nieuwe confrontatie.


Horrorlegende John Carpenter is betrokken geweest bij de realisatie van Halloween, geschreven door Jeff Fradley, Danny McBride en regisseur David Gordon Green. Halloween kunnen we op 11 oktober in de Nederlandse bioscoop verwelkomen. Hieronder ook een nieuw affiche!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair