Video

Opvallend: Willem Dafoe als Vincent van Gogh in trailer 'At Eternity's Gate'!

Ook met rollen voor Oscar Isaac, Mads Mikkelsen, Mathieu Amalric en Emmanuelle Seigner.

door Bram de Groot om 09:16 in Video
Volgens meerdere partijen zou dit wel eens een grote Oscar-kanshebber kunnen worden: de biopic At Eternity's Gate van schrijver / regisseur Julius Schnabel (The Diving Bell and the Butterfly) over het leven van de Nederlandse schilder Vincent van Gogh. Hieronder zie je de eerste trailer en poster!

Vincent van Gogh wordt in At Eternity's Gate van CBS Films gespeeld door Willem Dafoe, de acteur die verleden jaar nog genomineerd was voor een Oscar voor zijn bijrol in The Florida Project. De film is geen standaard biopic, maar er wordt met scènes gekeken naar de brieven van de schilder, aangenomen feiten over het leven van Van Gogh, hoor-en-zeggen en momenten die simpelweg zijn bedacht.


Dafoe staat er niet in zijn eentje voor. Er is ook een belangrijke rol voor Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi) als mede-visionair Paul Gauguin. Rupert Friend (Homeland, The Death of Stalin), Mads Mikkelsen (Doctor Strange, Rogue One: A Star Wars Story), Mathieu Amalric (The Grand Budapest Hotel, Quantum of Solace) en Emmanuelle Seigner (The Diving Bell and the Butterfly) zijn ook van de partij.

At Eternity's Gate ging al in première tijdens het Venice Film Festival en werd sterk ontvangen. In november gaat de film in de States in première en in februari debuteert de film in Nederland op het witte doek. Echt een Oscarfilm release-situatie.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Deed Loving Vincent niet iets soortgelijks?

nieuwslaatste nieuws

meest populair