Werkt Michael Bay stiekem aan 'ThunderCats'-film voor Netflix?

Dus geen film over een team met zes rijke misdaadbestrijders?

Recent werd duidelijk dat Transformers en Bad Boys-regisseur Michael Bay en acteur Ryan Reynolds (Deadpool, The Hitman's Bodyguard) werken aan de actiefilm 6 Underground. Ze maken deze tot op heden toch wat mysterieuze film voor streamingdienst Netflix. Nu meldt IGN Middle East dat de titel en eerder vrijgegeven details misleidend zijn. De heren zouden namelijk een ThunderCats-film werken.

Met een script van Deadpool-schrijvers Paul Wernick en Rhett Reese zou de film draaien om zes miljardairs die hun dood in scène zetten om vervolgens een team te vormen om de misdaad te bestrijden. Er zijn ook rollen voor Dave Franco (The Disaster Artist), Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven), Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising) en Corey Hawkins (Kong: Skull Island). Michael Bay deelde gisteren onderstaande, verder weinig zeggende foto van de opnames in Florence in Italië.


De opnames voor de film met mogelijk een budget van $150 miljoen moeten in november Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten aandoen. 6 Underground - of dus mogelijk ThundersCats - moet in 2019 op betaalzender Netflix verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair