Algemeen

Werkt Michael Bay stiekem aan 'ThunderCats'-film voor Netflix?

Dus geen film over een team met zes rijke misdaadbestrijders?

door Bram de Groot om 09:53 in Algemeen
Recent werd duidelijk dat Transformers en Bad Boys-regisseur Michael Bay en acteur Ryan Reynolds (Deadpool, The Hitman's Bodyguard) werken aan de actiefilm 6 Underground. Ze maken deze tot op heden toch wat mysterieuze film voor streamingdienst Netflix. Nu meldt IGN Middle East dat de titel en eerder vrijgegeven details misleidend zijn. De heren zouden namelijk een ThunderCats-film werken.

Met een script van Deadpool-schrijvers Paul Wernick en Rhett Reese zou de film draaien om zes miljardairs die hun dood in scène zetten om vervolgens een team te vormen om de misdaad te bestrijden. Er zijn ook rollen voor Dave Franco (The Disaster Artist), Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven), Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising) en Corey Hawkins (Kong: Skull Island). Michael Bay deelde gisteren onderstaande, verder weinig zeggende foto van de opnames in Florence in Italië.


De opnames voor de film met mogelijk een budget van $150 miljoen moeten in november Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten aandoen. 6 Underground - of dus mogelijk ThundersCats - moet in 2019 op betaalzender Netflix verschijnen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Gadverdamme nee, niet Michael Bay :(
Nog een jeugdsentiment cartoon naar de filistijnen op t witte doek.....

maar "zes miljardairs die hun dood in scène zetten om vervolgens een team te vormen om de misdaad te bestrijden" dat is niet bepaald Thundercats ;)

Fact check darlings, niet gewoon copy/pasten!

aspers

Avatar

Oké... ik mis even hoe we nu tot de conclusie komen dat het om een ThunderCats film zou gaan... kan ook aan mij liggen hoor!

Maar goed, van mij mag het! TC is een van de vetste franchises ooit. Zeker wel een vette film van te maken.

Master Of Films

Avatar

Speaking of Thundercats.
Dit was tofDe nieuwe Thundercats (2019?) is ruk!


Ik heb medelijden met de kids van tegenwoordig. Ik zou ze zo die 80's cartoon willen aanraden.

shellghost

Avatar

De eerste serie was tof, de tweede serie die ze hebben gemaakt met een jonge Lion-O was tof en zeer jammer dat ze daar na 1 seizoen mee gestopt zijn. De 2019 reboot heb ik en zal ik nooit zien.

Goku32

Avatar

Ik ben het helemaal eens met Ang31, dit heeft totaal niks met Thundercats te maken. Ga eerst die serie checken. En inderdaad alsjeblieft niet Bay want die heeft al een hele serie verkloot. Dus laat hem het lekker bij bad boys film houden.

Goku32

Avatar

Aspers dat word hierboven verteld. En het word een Netflix serie en geen movie. En het is bay die het gaat verkloten. Maar denk dat het geen Thundercats gaat worden. Terwijl filmtotaal het denk dat het dat is

rainking

Avatar

@ Master Of Films

Ik had van die nieuwe Thundercats serie gehoord, maar zo verschrikkelijk had ik 't me niet voorgesteld.

NieuwsFilm