Eindelijk: eerste foto van kostuum en details 'Captain Marvel'!

Eindelijk: eerste foto van kostuum en details 'Captain Marvel'!

De promotie begint.

Vandaag eindelijk een eerste blik op Brie Larson in het kostuum van Captain Marvel. Daarmee begint de promotiecampagne voor de eerste solofilm voor een vrouwelijk personage van Marvel Studios dan eindelijk. De foto is een cover van Entertainment Weekly en toont Larson in kostuum als Carol. Het is het klassieke roodblauwe kostuum, maar nog niet het groengrijze kostuum dat we op setfoto's voorbij zagen komen. Zonder verder omhaal hieronder het beeld:

Bekijk de afbeelding
Als Captain Marvel begint, heeft Carol al haar superkrachten. Ze heeft haar leven op Aarde al achter zich gelaten en zich bij een eliteteam van het Kree-leger gevoegd, de Starforce, die aangevoerd wordt door de enigmatische Mar-Vell (Jude Law). Via een omweg komt Carol echter terug op de Aarde, waar ze nieuwe vragen stelt over haar verleden. En er is natuurlijk een formidabele vijand in de vorm van de Skrulls, die een geheime invasie op de Aarde voorbereiden. Aanvoerder van de Skrulls is Talos (Ben Mendelsohn).

De film van regisseurs Anna Boden en Ryan Fleck speelt zich af in de jaren negentig en toont ook jonge versies van onder meer Nick Fury (Samuel L. Jackson), maar ook andere bekenden. De heldin moet echter de voornaamste focus krijgen en dat wordt interessant:

"Ze kan er niks aan doen," begon Larson over haar personage. "Maar ze kan behoorlijk agressief zijn en nogal een opgewonden standje zijn. Ze springt ook snel op dingen, waardoor ze geweldig is in een veldslag, omdat ze niet altijd wacht op bevelen. Dat maakt haar ook meteen een personage dat zo haar fouten heeft."

De 21ste film in het MCU draait vanaf 6 maart 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair