Asia Argento beweert nu door Jimmy Bennett te zijn aangerand

Asia Argento beweert nu door Jimmy Bennett te zijn aangerand

Er komt geen eind aan het gooien met modder.

Asia Argento heeft via haar nieuwe advocaat getracht de situatie rondom Jimmy Bennett recht te zetten. De acteur (22 jaar) onthulde pas geleden door Argento (42 jaar) seksueel te zijn aangerand toen hij zeventien was. Het incident vond plaats in een hotel te Californië, terug in 2013. De actrice ontkende de beschuldiging en zei dat er geen seksuele relatie was tussen de twee.

Later werd dit door diverse roddelwebsites blootgelegd, die zowel foto's als tekstberichten in hun bezit hebben. Hierin spreekt Argento al haar eigen woorden tegen, waaronder wel met Bennet naar bed te zijn gegaan en hem geld te hebben gegeven als zwijggeld. De acteur was namelijk voor de wet een jaar te jong en de eenmalige verhouding wilde ze geheimhouden. Nu zegt Argento opeens dat zij het slachtoffer is.

De advocaat, Mark Jay Heller, vertelt in een verklaring aan People dat Bennett degene is die seksueel contact legde in het hotel. "Ze is letterlijk door hem aangevallen," zegt Heller. "Hij sprong letterlijk op haar en zei: 'Sinds mijn twaalfde ben je mijn seksuele fantasie geweest.' Ze raakte toen werkelijk in een shocktoestand. Ze was verstijfd, zoals ze zelf eerder zei. Ik denk dat het nu allemaal opgehelderd is."

De twee acteurs werkten in 2004 samen aan de film The Heart Is Deceitful Above All Things. Bennett was toen zeven jaar. Volgens de acteur werd hij door Argento dronken gevoerd, waarna ze hem kuste, oraal bevredigde en seks met hem had. Samen met haar inmiddels overleden vriend - chef-kok Anthony Bourdain - besloot ze heimelijk een schikking van 380.000 dollar te treffen. Daarvan zou ze 250.000 hebben betaald. De rest zal Bennett nu niet meer krijgen, dat meldt de advocaat.

Met de verklaring van Heller zouden de tekstberichten tussen Argento en Bourdain nu kloppen. Daarin beschrijft ze dat een hitsige Bennett haar besprong en dat ze geld besloot te betalen vanwege de vele gezondheids- en familieproblemen waar de acteur mee kampte.

NieuwsFilm

meest populair