Eerste recensies 'The Predator': dwaas, maar waardig en over de top!

Eerste recensies 'The Predator': dwaas, maar waardig en over de top!

Prima Shane Black-film dus!

Vanaf volgende week draait The Predator in de Nederlandse bioscoopzalen. Doordat de film deze week in première ging tijdens het Toronto International Film Festival hebben enkele filmjournalisten de vierde Predator-film al kunnen zien. Hieronder de eerste recensies over de film van Shane Black (The Nice Guys, Iron Man 3) die graag een alternatieve aanpak hanteert.

De film, die aansluit op Predator 2 uit 1990, staat na 12 recensies op een redelijke 67% op Rotten Tomatoes, met een 6,1/10 als gemiddelde beoordeling. Hieronder een aantal spoilervrije passages uit de recensies.


Time Out
"De film is agressief snel, overladen met zelfvoldane oneliners, boordevol bloed en het is onwaarschijnlijk dat deze een toekomst zal hebben."

RogerEbert.com
"Met een fantastische cast en vlijmscherp tempo; het is een feit dat dit is wat je wilt van een film met de titel The Predator."

Hollywood Reporter
"Blacks film is zo slim over de top dat hij gemakkelijk en plezierig genoeg is om te bekijken, maar nooit echt eng of spannend is."

Variety
"Het is een uitputtende energieke puinhoop waarin een samenhangend plot en geloofwaardige personages niet eens op het rommelige menu staan."

The Playlist
"Eenendertig jaar nadat de oorspronkelijke film zijn weg door een Midden-Amerikaans jungle baande, krijgen fans eindelijk een waardige opvolger met The Predator."

Dread Central
"Slechte verhaalkeuzes en vreemde, zo niet regelrecht dwaze beslissingen rond personages resulteren in een ervaring die het publiek uiteindelijk een groot gevoel van "meh" geeft."

JoBlo's Movie Emporium
"Een waanzinnige rit zolang je bereid bent mee te gaan in de achtbaan. De complete cast is uitstekend."

NieuwsFilm

meest populair