Officiële eerste beelden Darth Maul in 'Solo: A Star Wars Story'

Officiële eerste beelden Darth Maul in 'Solo: A Star Wars Story'

Foto's en clip van de slechterik in de Solo-film.

Voor de echte fans van Star Wars mag het ondertussen geen geheim meer zijn dat we in Solo: A Star Wars Story een cameo zien van het bekende prequel-personage Darth Maul. Lucasfilm heeft nu officieel de clip uit Solo vrijgegeven via IGN en twee foto's waarop het personage in volle glorie te zien is.

Darth Maul is een Sith Lord en de apprentice van Darth Sidious in Star Wars Episode I: The Phantom Menace uit 1999 en dook eerder dit jaar onverwacht op in Solo: A Star Wars Story. In die film blijkt hij The Phantom Menace te hebben overleefd - iets dat eigenlijk al bekend was voor de fans van de animatieserie The Clone Wars - en is hij de baas van de slechterik Dryden Vos, gespeeld door Paul Bettany. De rol van Darth Maul werd opnieuw ingevuld door Ray Park.


Het vrijgeven van de clip komt enigszins als een verrassing. De film is namelijk nog niet op Blu-ray en Dvd verkrijgbaar en het zou een mooie reden kunnen zijn om de schijf in huis te halen. Aan de andere kant zou de aanwezigheid van Maul er juist voor kunnen zorgen dat de vele mensen die de film nog niet hebben gezien, geïnteresseerd raken.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair