Blu-ray

Blu-ray preview 'Solo: A Star Wars Story' - Ramvol extra's en verwijderde scènes

Is het jou iets waard deze in huis te hebben?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 07:19 in Blu-ray
Nadat de Star Wars-films The Force Awakens (2015), Rogue One (2016) en The Last Jedi (2017) allen (ruimschoots) boven het miljard uitkwamen, bleek Solo: A Star Wars Story juist een enorme flop. Met een productiebudget van misschien wel $275 miljoen werd er tot op heden nog geen $400 miljoen opgehaald aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Desondanks waren er genoeg mensen die de film prima vermaak vonden. Voor hen verschijnt binnenkort de vierde Disney/Lucasfilm-samenwerking op schijf.

In de States verschijnt de High Definition-uitgave van Walt Disney op 14 september als digitale HD-uitgave en op 25 september op Blu-ray. Het Nederlandse schap wordt vermoedelijk op 26 september bereikt. Disney geeft ook een 3D Blu-ray, Dvd en 4K-uitgave uit. Hieronder de Blu-ray trailer:


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is nog niet officieel bekend, maar het materiaal voor de Amerikaanse versie is online verschenen. Hieronder een opsomming van wat je kunt verwachten:

Solo: The Director & Cast Roundtable - Gesprek met regisseur Ron Howard en de sterren; een intieme en vermakelijke discussie over het maken van de film.

Team Chewie - Zie wat er nodig was om je favoriete Wookiee tot leven te brengen in deze luchtige blik achter de schermen.

Kasdan on Kasdan - Iconisch Star Wars-scenarioschrijver Lawrence Kasdan en zoon Jonathan delen hoe het was om het script van de film samen te schrijven.

Remaking the Millennium Falcon - Volg de transformatie van het beroemdste schip in de melkweg, van Lando's zwoele en onberispelijke trots en vreugde naar Hans uitgeklede hot-rod vrachtschip met "speciale aanpassingen".

Escape from Corellia - Ga achter het stuur zitten bij het maken van deze dwaze achtervolging door de straten van Corellia.

The Train Heist - Ontdek de uitdagingen en sensatie bij het creëren van deze actievolle scène, inclusief de locatie en spectaculaire effecten.

Becoming a Droid: L3-37 - Maak kennis met de nieuwste droid - en de getalenteerde acteur die helpt haar tot leven te brengen.

Scoundrels, Droids, Creatures and Cards: Welcome to Fort Ypso - Krijg een grondige rondleiding door de ruige bar waar vreemden en gokkers alles riskeren tijdens het legendarische kaartspel Sabaac.

Into the Maelstrom: The Kessel Run - Vergezel Han en Chewie in de cockpit van de Millennium Falcon om te zien hoe dit legendarische moment in de Star Wars-geschiedenis zich ontvouwt.

Deleted Scenes: Acht verwijderde scènes met de titels Proxima's Den, Corellian Foot Chase, Han Solo: Imperial Cadet, The Battle of Mimban (verlengd), Han Versus Chewie (verlengd), Snowball Fight!, Meet Dryden (verlengd) en Coaxium Double-Cross.

Verpakking

Hieronder zie je de cover voor de standaard Noord-Amerikaanse 4K Blu-ray uitgave en de Best Buy en Target edities:9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Syberious

Avatar

Deze trailer laat een veel beter beeld zien van wat de film is dan alle grote trailers?

SAS1982

Avatar

Hadden ze gewoon in december moeten uitbrengen.

Guyon2002

Avatar

En nu maar gewoon stoppen met jaarlijkse Star Wars films. Niet zo gek dat mensen er moe van worden!

Harrie69

Avatar

Nee hoor, vooral doorgaan!

Monojaxx

Avatar

Hij was zeker niet slecht, maar had er Jabba ingestopt, een rancor en wat Jawa's en het had stukken beter geweest. Oja...en IG-88 en Bossk. Dan was het helemaal Übergeil geweest!

pete928s

Avatar

"...En nu maar gewoon stoppen met jaarlijkse Star Wars films. Niet zo gek dat mensen er moe van worden!..."

nee hoor het probleem was dat the force awakens zo slecht was dat deze film daar de backlash van heeft ondervonden

benjamin

Avatar

pete928s "nee hoor het probleem was dat the force awakens zo slecht was dat deze film daar de backlash van heeft ondervonden"
Maar de twee films die direct op The Force Awakens volgden ondervonden geen backlash daarvan? En zeg nu niet dat je The Last Jedi bedoelde, want dat onzinverhaaltje hebben we al genoeg moeten aanhoren.

benjamin

Avatar

rukubrick "de eerste financiele starwars flop op blu ray...een must have bahahahhaa..."
Maakt het financieel floppen van deze film soms dat het geen must have zou zijn?

Hans43

Avatar

Ik heb hem uit de UK want wat ze hier durven te vragen voor een 3D bluray schijfje wordt ook steeds gekker.

Alles zelfs de extra's zijn gewoon ondertiteld dus dat was een leuke verassing.

In tegenstelling tot de nieuwe trilogie vind ik Rogue one en Solo wel een aanwinst voor mijn star Wars colectie. De extra's zijn ook leuk om te zien...nu is het wachten op de laatste star wars film van de komende jaren.....

nieuwslaatste nieuws

meest populair