Krijgen we een team-up van Hela en Thanos in het MCU?

Krijgen we een team-up van Hela en Thanos in het MCU?

Het zou zomaar kunnen.

Actrice Cate Blanchett wil dolgraag terugkeren als Hela. Ze speelde de zus van Thor (Chris Hemsworth) tot nu toe pas één keer en dat was in Thor: Ragnarok, waarin ze verslagen werd. Lang werd echter gespeculeerd dat Hela, de godin van de dood, het liefje zou worden van Thanos (Josh Brolin), die in de comics het halve universum wil uitroeien om indruk op haar te maken. Dat bleek niet te kloppen: in Avengers: Infinity War bleek Thanos erop uit het universum te redden.

Tijdens een interview met Fandom vertelde Blanchett dat ze wel terug zou willen keren. Het interview vond plaats in het kader van de nieuwste film van Blanchett, The House with a Clock in Its Walls, en de journalist van Fandom vroeg Blanchett over een terugkeer mogelijk zou zijn. Voordat ze daarop kon antwoorden, antwoordde Jack Black dat mensen "haar nooit hebben zien sterven. Je ziet alleen dat ze neergaat in een grote bal van vuur."

Daarop reageerde de actrice met de opmerking dat ze "er behoorlijk dood uitziet. Er echt heel dood uitziet." Maar: "er is altijd een manier om terug te gaan, al weet ik zeker dat we vooruit moeten. Maar wie weet. Ik zeg nooit nooit." Daarop vertelde de actrice dat het ook mooi zou zijn om samen met Thanos te vechten tegen de Avengers: "dat zou geweldig zijn", al merkte ze op dat het "niet mooi" zou zijn voor de MCU-helden.

Ondanks dat fans wel zouden willen dat Hela terugkeert, zal dat vermoedelijk niet gebeuren.



NieuwsFilm

meest populair