Vader van Dwayne Johnson krijgt film

Vader van Dwayne Johnson krijgt film

Zo zoon, zo vader.

Voor hij te zien was in menig blockbuster verdiende Dwayne "The Rock" Johnson zijn centjes als worstelaar in de WWE. Dit wist je mogelijk al, maar wist je dat zijn vader Rocky Johnson en zelfs zijn opa Peter Maivia ook succesvol worstelaars waren? Over The Rocks vader lijkt nu een biopic te komen.

De Canadese filmmakers Jonathan en Justin Gajewski zouden volgens The Hollywood Reporter werken aan de film Ring King. De film zoomt in op Wade Douglas Bowles, de echte naam van Rocky Johnson. Hij werd geboren en groot gebracht in Nova Scotia. In 1964 startte Rocky met worstelen en als snel maakte hij naam.

Gedurende die tijd moest hij omgaan met racistische vooroordelen. Hij behoorde toe tot de eerste zwarte worstelaars die een contract eisten en uiteindelijk ook ontvingen. In 1991 stopte Rocky met worstelen en kreeg hij een plaatsje in de WWE Hall of Fame.

De regie-tweeling Gajewski hebben de rechten verworven om het leven van Rocky Johnson te verfilmen. Ook zullen zij de film produceren. Het duo staat in de boeken als assistent regisseur van films als Suicide Squad en Scott Pilgrim.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair