Michael K. Williams wil nog steeds aan Star Wars-film meedoen

Michael K. Williams wil nog steeds aan Star Wars-film meedoen

De acteur werd uit 'Solo: A Star Wars Story' geschrapt door heropnames.

Michael K. Williams wil een tweede kans om in het Star Wars-universum te spelen. Hij was gecast in Solo: A Star Wars Story door de oorspronkelijke regisseurs van de film, Phil Lord en Christopher Miller, in de rol van schurk Dryden Vos.

Maar nadat het duo werd ontslagen als regisseur en Ron Howard hun verving, pasten de heropnames die daarop volgden niet in het schema van Michael K. Williams en moest hij vervangen worden door Paul Bettany. Maar omdat Michael K. Williams wel een versie van het personage heeft gespeeld, ziet hij zich wel als onderdeel van de cast, maar wil ook graag nog een kans om écht in een Star Wars-film te verschijnen:

''Ik heb nog geen kans gezien om Solo te zien, maar een shoutout naar mijn castgenoten. Hoewel ik niet in de uiteindelijke versie van de film zat, zijn het nog steeds mijn castgenoten. Ik hou van jullie. Ik weet zeker dat ik er nog wel een keer aan toe kom, maar ik heb meer interesse in het krijgen van een nieuwe kans om in dat sterrenstelsel terug te keren... ik zou heel graag nog een mogelijkheid krijgen om alsnog in Star Wars te verschijnen.''

Michael K. Williams is vanaf deze week te zien in een bijrol in Superfly, en vooral bekend van zijn werk in series als The Wire, Boardwalk Empire.

NieuwsFilm

meest populair