Arnold Schwarzenegger mogelijk terug in 'Predator'-vervolg

Arnold Schwarzenegger mogelijk terug in 'Predator'-vervolg

Hij kreeg een rol aangeboden in deze film, maar wees die af.

Mocht The Predator van regisseur Shane Black straks genoeg indruk maken op het publiek, dan is een vervolg altijd mogelijk. En als dat vervolg er komt, is er ruimte voor Arnold Schwarzenegger om terug te keren. Dat vindt Black in elk geval.

Tijdens een interview met Digital Spy onthulde Black dat Schwarzenegger een kleine rol in zijn film afwees, omdat het echt een cameo was en de Oostenrijkse acteur daar niet zo'n zin in had. "Dat begreep ik helemaal," begon Black. "Als ik Schwarzenegger was, zou ik een van de hoofdrolspelers willen zijn, of helemaal niet te zien zijn."

Maar in een vervolg is er meer mogelijk: "Ik vertelde hem dat we open stonden voor een vervolg." Ook zou hij er in te zien kunnen zijn als Dutch, mocht dat gebeuren. Dat zou interessant zijn, want tot nu toe heeft de acteur alle cameo's die hem zijn aangeboden in vervolgfilms in de franchise afgewezen. Toch schijnt hij er wel voor open te staan om terug te keren, mits het een grotere rol is met enige betekenis.

The Predator zou mogelijk twee vervolgen krijgen, dus daar is ruimte voor. Tegelijk zou de film veel duurder zijn geworden dan gepland en moet er flink wat verdiend worden om een vervolg te rechtvaardigen. Vanaf vandaag in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair