Algemeen

Dolph Lundgren bijna niet terug voor 'Creed II'

Het scheelde niet veel.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 09:09 in Algemeen
Het scheelde niet veel, of Dolph Lundgren had Creed II aan zich voorbij laten gaan. De acteur had eigenlijk helemaal geen zin om terug te keren als Ivan Drago en de confrontatie nog eens aan te gaan met Sylvester Stallones Rocky Balboa. Maar gelukkig gaat dat toch gebeuren!

"Het was vreemd. Het is een beetje apart. In eerste instantie wilde ik het niet doen, omdat ik dacht dat het een beetje sneu zou zijn. Ik wilde het beeld niet verpesten, omdat het een iconisch personage is, waar mensen die trainen ook echt naar opkijken, " aldus Lundgren.

Maar hij ging overstag: "Het script was echt goed. En ik krijg de kans om een andere kant van dezelfde man te laten zien, vijfendertig jaar later, en een man die beschadigd is, met zijn verleden worstelt. Ik heb wat van mijn eigen leven gebruikt als inspiratie voor deze man, zodat hij ook echt doet aanvoelen alsof de cirkel rond is."

Vanaf 21 november in de bioscoop!

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Judge

Avatar

mooi gezegd. Het cirkeltje rond. Hoe komt hij er op. Wat een poëet...

nieuwslaatste nieuws

meest populair