Jennifer Lawrence zit stiekem op sociale media

Jennifer Lawrence zit stiekem op sociale media

"Ik kijk toe, ik spreek niet."

Hoewel Jennifer Lawrence altijd heeft volgehouden dat ze nooit ofte nimmer gebruik zal maken van sociale media, beweert de Red Sparrow-ster in een nieuw interview dat ze het eigenlijk toch wel doet. De 28-jarige Amerikaans onthulde niet tegenover InStyle Magazine welk platform ze toepast, wel waarom ze zo voorzichtig is.

Tijdens het gesprek vertelde Lawrence naast ouder ook wijzer te zijn geworden. Ze is goed op de hoogte van haar grote mond en daarom kijkt ze tegenwoordig meer uit. Toen de interviewer zich afvroeg of dat de reden is waarom de actrice niets met sociale media doet, antwoordde ze: "Ik zit er wel op, maar ik ben een voyeur. Ik kijk toe, ik spreek niet."

Bekijk de afbeeldingZe legt uit: "Er zijn altijd zoveel terugslagen. Vele mensen luisteren mee en letten goed op. Ze hebben echt over van alles een mening. Ik wil dat niet verwelkomen, alleen als het echt noodzakelijk is. Ik wil mijzelf niet zomaar openstellen. Tenzij ik ergens reclame voor maak of iets mij heel erg dwarszit, hoor je niet van me."

Vreemd is het niet dat Lawrence opeens van gedachte veranderd is. Per slot van rekening is het vier jaar geleden dat ze negatief sprak over sociale media. Ze zou er niets mee te maken willen hebben omdat het internet haar dikwijls slecht behandeld zou hebben. Vermoedelijk vanwege roddelwebsites. Lawrence zei: "Ik respecteer het, maar nee, ik zal nooit op Twitter zitten. Als je ooit een account op Facebook, Instagram of Twitter ziet die mij beweert te zijn, dan ben ik dat absoluut niet."



NieuwsFilm

meest populair