De topfilms die in de rest van september op Netflix verschijnen

De topfilms die in de rest van september op Netflix verschijnen

Met eindelijk de nieuwste Star Wars-film!

Netflix heeft vandaag een paar nieuwe films aangekondigd voor september. De rest van de maand kent maar één blockbuster en verder vooral kleine, maar daardoor niet minder interessante, releases.

Quincy (21 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alan Hicks, Rashida Jones | Cast: Quincy Jones, Rashida Jones, Kareem Abdul-Jabbar, Clarence Avant | Bekijk de trailer
Een intieme blik op het leven van de iconische Quincy Jones. Een unieke muzikale kracht en pop culture fenomeen dat al zeventig jaar meedraait. Quincy wist de raciale en culturele grenzen in de Verenigde Staten behoorlijk te verleggen.

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (21 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rian Johnson | Cast: Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley | Bekijk de trailer
Het langverwachte en misschien wel daardoor zo controversiële vervolg op The Force Awakens. Rey gaat in de leer bij Luke, waar ondertussen door de First Order op de laatste overblijfselen van de Resistance gejaagd wordt. Aan Finn en het nieuwe meisje Rose de taak om te proberen een ontsnappingsmethode te vinden.

Nappily Ever After (21 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Haifaa Al-Mansour | Cast: Kiley Casciano, Ricky Whittle, Sanaa Lathan, Ernie Hudson
Violet Jones heeft op het eerste gezicht een perfect leven: een goede baan, een succesvolle vriend en fantastisch haar. Maar op een dag denkt ze ten huwelijk gevraagd te zullen worden, wat vervolgens niet gebeurt. Daarop realiseert ze zich dat haar leven misschien heel anders moet worden.

Hold the Dark (28 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeremy Saulnier | Cast: Alexander Skarsgård, Danielle Riley Keough, James Badge Dale, Jeffrey Wright | Bekijk de trailer
Het dorpje Keelut, dat in het verre noorden van Alaska ligt, heeft het zwaar te verduren vanwege de aankomende, meedogenloze winter. Ook de wolven moeten in actie komen als ze niet willen verhongeren en doen zich vervolgens te goed aan drie kinderen, waaronder de 6-jarige zoon van Medora en Vernon Slone. Omdat haar man in het Midden-Oosten oorlog voert, schakelt Medora de hulp in van wolfexpert en natuurschrijver Russell Core. Maar die komt voor een zware kluif te staan.

Notes from Dunblane: Lesson from a School Shooting (28 september)
Bekijk de afbeeldingDe gruwelijke aanslag op de Sandy Hook basisschool kostte twintig leerlingen en hun leraren het leven. Deze documentaire kijkt naar een opmerkelijke gebeurtenis hierna. Twee priesters, Bob Weiss van Sandy Hook, en eentje uit Schotland, raakten in briefgesprek over de tragedies die hun gemeenschappen hadden meegemaakt.

Eat Pray Love (30 september)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ryan Murphy | Cast: Julia Roberts, I. Gusti Ayu Puspawati, Hadi Subiyanto, Billy Crudup | Bekijk de trailer
De dame Gilbert heeft het gehad en is klaar voor avontuur. En dus besluit ze haar veilige leventje achter zich te laten en op reis te gaan naar Italië, India en Indonesië om zichzelf te herontdekken.

NieuwsFilm

meest populair