Algemeen

'Venom' officieel niet R-rated en speelduur bekend

De $100 miljoen kostende film op weg naar een opening van zo'n $65-70 miljoen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 13:12 in Algemeen
Het $100 miljoen kostende Venom debuteert begin volgende maand op de wereldwijde bioscoopschermen. Uiteraard zal een goed ontvangst de opkomst een extra duwtje in de rug geven. Sony Pictures heeft voorzorgsmaatregelen getroffen door de film niet in de leeftijdscategorie R-rating te laten vallen.

De MPAA, de partij die films classificeert, heeft Venom de rating PG-13 toebedeeld en dat betekent dat de er een groter bereik is voor de superheldenfilm. Het is tevens een indicatie dat het titelpersonage in mindere mate (of helemaal niet) hoofden zal losrukken en hersenen zal eten. Bloed zal er in ieder geval niet vloeien en scheldwoorden zijn uit den boze.

De speelduur is ook bekend. Volgens meerdere bronnen duurt de film van regisseur Ruben Fleischer een mooie 112 minuten. Naar verwachting haalt Venom, met Tom Hardy als Venom a.k.a. alter ego Eddie Brock, tussen de $65 en 70 miljoen op in het eerste weekend in de States; een score net onder de opening van de meest recent verschenen superheldenfilm Ant-Man and the Wasp.

Een succes is bijzonder belangrijk. Sony heeft zeven vergelijkbare films in de planning, met titels over Spider-Man personages als Black Cat, Silver Sable, Silk, Jackpot, Nightwatch, Morbius the Living Vampire en Kraven the Hunter.

Met aanvullende rollen voor Michelle Williams (Ann Weying), Woody Harrelson (vermoedelijk Cletus Kasady / Carnage), Riz Ahmed (Dr. Carlton Drake), Jenny Slate en Scott Haze verschijnt Venom op 4 oktober in de Nederlandse bioscoopzalen.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Met een R-rating kun je toch al heel wat hoor. In films als 'Jurassic World' worden ook vrolijk mensen levend opgepeuzeld en ledematen afgebeten. Of daar ook hoofden worden afgebeten weet ik niet zeker, dat heb ik misschien over het hoofd gezien...

Xenolicker

Avatar

^ Sorry, ik bedoel 'met een PG-13 rating', natuurlijk....

ThomasOMalley

Avatar

Gemiste kans. Het had de film niet kunnen redden, maar het had zeker voor wat extra vermaak kunnen zorgen.

JIGSAW8

Avatar

Nu ik dit heb gehoord ga ik NIET naar de film

JIGSAW8

Avatar

Nu ik dit heb gehoord ga ik NIET naar de film

Chrisselshizzel

Avatar

It’s all about the money , kansloos weer . Juist deze film had R rated Moeten zijn .

Master Of Films

Avatar

Ik hoop echt dat het flopt en dat Sony weer met lege handjes aan de onderhandelingstafel met Marvel zit om zo te smeken of ze de samenwerking na Far from Home kunnen doortrekken.

GreenHornet

Avatar

Ze hoefde maar 1 ding goed te doen...

GreenHornet

Avatar

A Star is Born blijkt wel R rated te zijn.

CaptainCab

Avatar

Dan heeft Sony er in zitten knippen, want de regisseur heeft gezegd dat hij een R-rated film heeft afgeleverd

nieuwslaatste nieuws

meest populair