Algemeen

Eerste officiële beelden 'Avengers 4'!!

Zie de helden opnieuw in hun volle glorie!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Zojuist zijn de eerste officiële beelden van Marvels aankomende superheldenspektakel Avengers 4 verschenen op het internet! Op deze afbeeldingen zien we onder andere meer van geliefde helden en heldinnen als Iron Man (Robert Downey Jr.), Captain Marvel (Brie Larson) en Rocket (Bradley Cooper)!


Let op: dit artikel bevat mogelijke spoilers!Nieuwe details onthuld!
Er zijn een aantal nieuwe plaatjes online verschenen van Marvel. Het betreft hier promotiemateriaal voor Avengers 4. Deze afbeeldingen kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor allerlei merchandise. Het kan zijn dat de onderstaande beelden je bekend voorkomen. Deze beelden waren namelijk al eerder uitgelekt. Nu zijn de afbeeldingen dus beschikbaar in een veel betere kwaliteit. Ook geven de beelden mogelijk een aantal details weg. Bekijk alle afbeeldingen hieronder!

Meest opvallend: The Hulk (Mark Ruffalo)
In Avengers: Infinity War kregen we na zijn desastreuze gevecht met Thanos bijzonder weinig van deze groene gevechtsmachine te zien. Sinds de start van zijn nieuwe verhaallijn in Thor: Ragnarok (2017), gaan er geruchten rond dat we Professor Hulk te zien gaan krijgen. De hints zijn sterk. In Infinity War botsten Bruce Banner en de Hulk behoorlijk met elkaar. Om Thanos te kunnen verslaan, zouden de twee écht één moeten worden. De concepttekeningen lijken dat te bevestigen. De Hulk lijkt meer op Bruce Banner dan ooit en draagt een opvallende, nieuwe outfit.


Overige beelden
Naast deze toffe onthulling, zijn er ook nog een vijftal andere afbeeldingen vrijgegeven. Deze onthullen minder details, maar zijn wel even gaaf! Wel lijkt het erop dat Captain America (Chris Evans) zijn wilde baard gedag heeft gezegd en zijn oude kostuum terugkrijgt!Ontbrekende Avengers
Er ontbreken nog een aantal helden, zoals Black Widow (Scarlett Johansson) en Ant-Man (Paul Rudd). Deze personages waren wel op de eerder uitgelekte afbeeldingen te zien. Waarschijnlijk ontvangen we de officiële versies hiervan snel.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Coole plaatjes. Heb gisteren nog infinity war gekeken dus ik heb veel zin in deze film.
Ik ben ook zeer benieuwd naar dr captain marvel film

PS: Hawkeye ontbreekt ook op de conceptart. Graag aanpassen in artikel aub

Master Of Films

Avatar

Dus toch prof. Hulk (aka merged Hulk). Ben bang dat het uitgelekte verhaal Avengers 4 aardig in de buurt komt. [o.a. hebben de mensen achter Midnight's Edge een YT video hiervan gemaakt]

Dat verhaal spreekt eerlijk gezegd mij niet aan, zeker niet na een geweldige ‎Infinity War. Hopelijk ben ik het in mei vergeten waar het over ging en hopelijk is dat leaked story niet waar. Ik vind b.v. die prof. Hulk storyline uit die Avengers 4 story leak behoorlijk ruk.

Novarellum

Avatar

Ik blijf erbij: Beelden = film
Afbeeldingen =foto's/conceptart.

Hier heb je het over beelden. Dus clickbait.

Sunspot

Avatar

Captain Marvel tegen Thanos!

Maar wil ook wel Capt. Marvel tegen Avengers zien, zonder Vision, als hij al terugkomt.

Eerst Marvel tegen AVengers, iets zoals in Superman was, verzin maar iets en dan sloopt ze iedereen, hoewel Scarlett Witch...

Daarna Vision in the house, laat maar eens verdomme een keer zien hoe krachtig Vision kan zijn :).

chefry1983

Avatar

^
Als je infinity war hebt gezien dan weet je dat Vision en Scarlet witch doodgaan
De enige die captain Marvel zou aankunnen in Thor met zijn stormbreaker

Sunspot

Avatar

Die foto van Capt. Marvel is weer zo goed, ze overdenkt of zo, weet nog niet precies waar ze voor staat of zo, gewoon goed.

Vorige foto's van haar ook, die look is zo goed gewoon.

Sunspot

Avatar

@Chefry1983

Maar ze hebben nooit laten zien hoe sterk Vision is, sowieso verwaarloosd karakter, Scarlett Wicht kreeg wat meer, maar ook nooit gezien echt wat haar krahcten kunnen zijn.

Weet dat het films zijn, maar is onzin, Vision en Witch zouden makkelijk zowat alles moeten kunnen slopen aan schurken en helden.

Maar goed, Thanos was al dik underpowered, weet, is film, daarom accepteer ik het ook :).

maar toch irriteer ik me er aan, vooral Thanos, Scarlett Witch en Vision helemaal in het MCU.

nieuwslaatste nieuws

meest populair