Eerste officiële beelden 'Avengers 4'!!

Eerste officiële beelden 'Avengers 4'!!

Zie de helden opnieuw in hun volle glorie!

[/size]



Bekijk de afbeelding
Nieuwe details onthuld!
Er zijn een aantal nieuwe plaatjes online verschenen van Marvel. Het betreft hier promotiemateriaal voor Avengers 4. Deze afbeeldingen kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor allerlei merchandise. Het kan zijn dat de onderstaande beelden je bekend voorkomen. Deze beelden waren namelijk al eerder uitgelekt. Nu zijn de afbeeldingen dus beschikbaar in een veel betere kwaliteit. Ook geven de beelden mogelijk een aantal details weg. Bekijk alle afbeeldingen hieronder!

Meest opvallend: The Hulk (Mark Ruffalo)
In Avengers: Infinity War kregen we na zijn desastreuze gevecht met Thanos bijzonder weinig van deze groene gevechtsmachine te zien. Sinds de start van zijn nieuwe verhaallijn in Thor: Ragnarok (2017), gaan er geruchten rond dat we Professor Hulk te zien gaan krijgen. De hints zijn sterk. In Infinity War botsten Bruce Banner en de Hulk behoorlijk met elkaar. Om Thanos te kunnen verslaan, zouden de twee écht één moeten worden. De concepttekeningen lijken dat te bevestigen. De Hulk lijkt meer op Bruce Banner dan ooit en draagt een opvallende, nieuwe outfit.

Bekijk de afbeelding
Overige beelden
Naast deze toffe onthulling, zijn er ook nog een vijftal andere afbeeldingen vrijgegeven. Deze onthullen minder details, maar zijn wel even gaaf! Wel lijkt het erop dat Captain America (Chris Evans) zijn wilde baard gedag heeft gezegd en zijn oude kostuum terugkrijgt!

Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding

Ontbrekende Avengers
Er ontbreken nog een aantal helden, zoals Black Widow (Scarlett Johansson) en Ant-Man (Paul Rudd). Deze personages waren wel op de eerder uitgelekte afbeeldingen te zien. Waarschijnlijk ontvangen we de officiële versies hiervan snel.

NieuwsFilm

meest populair