Algemeen

'Annabelle 3' speelt zich af tussen de twee 'Conjuring'-films

Gary Dauberman, scenarist van Annabelle en The Nun, zal de film regisseren.

door Zilko Tarici om 14:27 in Algemeen
De opnames van Annabelle 3 zullen binnenkort beginnen, maar over de plot hebben we tot nog maar weinig vernomen. Vandaag zijn we echter meer te weten gekomen over waar in de tijdlijn van de Conjuring-franchise Annabelle 3 zal vallen. Scenarist Gary Dauberman zei er het volgende over:

"We zien in Annabelle 3 wat er gebeurt direct nadat de Warrens de pop mee naar huis nemen in The Conjuring. De gebeurtenissen in de film spelen zich vlak daarna af. Het speelt zich af na het begin van The Conjuring, maar voor het begin van The Conjuring 2."

Dauberman maakt met de film over de terrorpop zijn regiedebuut, die zich voornamelijk in het rariteitenkabinet van de Warrens zal afspelen. Het is echter nog maar de vraag in welke capaciteit Vera Farmiga en Patrick Wilson betrokken zijn bij de film. Dit houdt Dauberman heel slim voor zich:

"Dat is iets waar ik geen uitspraken over kan doen, dus dat wordt even afwachten... de film speelt zich in elk geval vooral af in hun huis."

De succesvolle scenarist gaf ook een korte update over de geplande spinoff The Crooked Man, die er voorlopig nog niet lijkt te komen:

"We werken nog steeds aan het script van die film. Er is een bepaalde mate van kwaliteit die we voor onze films willen waarborgen, dus we maken niet zomaar een film."

De opnames van Annabelle 3 beginnen volgende maand in Los Angeles. De film zal naar verwachting in het laatste kwartaal van 2019 de bioscopen bereiken.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pennywise2017

Avatar

Ik zie een film over The Crooked Man niet echt zitten, aangezien in The Conjuring 2 samen met de oude blinde man Bill Wilkins een 'afleiding' waren voor het echte kwaad wat in het huis zat, the nun..

nieuwslaatste nieuws

meest populair