Celebrity

Kristen Bell wil naakt yoga doen met de buurman

Ze is verkocht door een spannende advertentie!

door FilmTotaal om 10:37 in Celebrity
Hollywoodactrice Kristen Bell (Frozen 2, The Disaster Artist) zou dolgraag een keer naakt yogalessen willen volgen. Iemand in haar buurt adverteert met deze bijzondere lessen en Bell kan niet wachten om zichzelf een keer zonder kleren in allerlei moeilijke yogahoudingen te wringen, zo vertelt ze in The Ellen DeGeneres Show.

De Amerikaanse actrice en zangeres Kristen Bell was onlangs te gast bij Ellen DeGeneres in haar talkshow. Daar vertelde ze gefascineerd te zijn door de buurman die online adverteert met zijn naakte yogalessen. "Ik heb nog nooit yoga zonder kleren aan gedaan, maar ik zou het wel graag een keer willen doen", biecht Bell op aan DeGeneres. "Ik wil het echt heel graag!"

Bijzondere yogastandjes
"Een kerel uit mijn buurt adverteert met zijn naakte yogalessen en voegt daar altijd een foto bij, wat ik erg vreemd vind", vertelt de 38-jarige Bell. "Hij zit altijd in een omgekeerde houding", vervolgt ze. "Wanneer mannen deze yogahouding doen, moet je toch altijd even twee keer kijken voordat je je realiseert wat er precies gaande is". Haar anekdote kon rekenen op een hoop gelach van het publiek.NieuwsFilm