Algemeen

'Captain Marvel' al gehint in 'Captain America: Civil War'?

Het zou zomaar kunnen.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Voor de fans van het Marvel Cinematic Universe is het geen verrassing dat er al in het begin van de franchise naar latere films werd gehint. Zo was er in Iron Man 2 een verwijzing naar Black Panther. Een oplettende fan heeft nu een mogelijk verwijzing naar Captain Marvel ontdekt, in Captain America: Civil War uit 2016.

Op het moment dat Tony Stark (Robert Downey Jr.) voor de eerste keer Peter Parker (Tom Holland) ontmoet in het huis van zijn tante May hebben ze het kort over video's die online staan waar Spider-Man in te zien is. Rondlopend in de kamer van Parker zegt Stark tussendoor "Oh, you mean like those UFOs over Phoenix?", oftewel "Oh, je bedoelt als die UFO's boven Phoenix." Dit zou mogelijk een verwijzing kunnen zijn naar gebeurtenissen in Captain Marvel.

In Anna Boden en Ryan Flecks superheldenfilm zal Brie Larsons Captain Marvel introduceren in het Marvel Cinematic Universe en speelt zich af in de jaren 90. Met die UFO's verwijst Stark naar de 'Phoenix Lights' in 1997. Er wordt nu gedacht dat dit wordt gebruikt om het conflict tussen de Kree en Skrulls in beeld te brengen.

Hieronder de clip uit Civil War en er bestaat een kans dat we binnen een paar dagen de trailer voor Captain Marvel kunnen verwelkomen! De complete film is vanaf maart 2019 in de Nederlandse bioscoop te bekijken.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

leuke referentie. we gaan kijken wat er van waar is.
laat de trailer van captain marvel maar komen

Khalidmocro

Avatar

Zulke dingen weet marvel wel raad mee .. wel mooi om te zien dat de fanboys altijd wat vinden (als deze theorie uberhaupt klopt) maar vaak vind ik het leuk om te lezen.

Goku32

Avatar

The skrulls zijn vet beter als Thanos vind ik.

nieuwslaatste nieuws

meest populair