Algemeen

Oorspronkelijke einde 'The Predator' was totaal anders

Het scheelde niet veel of het was dit geworden...

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
The Predator had bijna een heel ander einde gekregen. Wil je weten wat voor einde? Lees dan verder na de trailer. Maar doe dat alleen als je de film al gezien hebt, want we verklappen ook het einde dat Shane Black zijn film nu gaf.


The Predator eindigt als Boyd Holbrook, Jacob Tremblay en Olivia Munn samen de Ultimate Predator weten te verslaan. De regering begint daarop met onderzoek naar de kist die de kleinere Predator meegenomen had naar de Aarde. Dat blijkt een soort van harnas te zijn dat gebruikt kan worden om andere Predators mee te verslaan. Duidelijk is dat andere Predators de Aarde aan gaan vallen.

In het oorspronkelijke script ging het echter iets anders. Vlak nadat Holbrook, Munn en Tremblay de Ultimate Predator verslagen hebben, landt er ineens een helikopter vlak naast hen. De man die eruit komt is niemand anders dan Arnold Schwarzeneggers Dutch Schaeffer, die een gezicht heeft dat niets dan pijn uitdraagt. Hij vraagt hen allemaal, ook de jonge Tremblay, om mee te komen.

Dat einde kwam er echter niet, omdat Schwarzenegger niet akkoord wilde gaan met de kleine rol die hem geboden werd. Uit recente interviews weten we dat er nog altijd een terugkeer in vervolgfilms mogelijk is.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

d3c3pticon0608

Avatar

Was sowieso een beter einde geweest dan de bullshit die we nu voorgeschoteld kregen..
Daarbij gezegd dat de hele film beter niet gemaakt had kunnen worden.. pure verkrachting ten opzichte van het origineel en zijn dan wel veel minder goede opvolger(s).

Decepticon

Avatar

Allemachtig, dat einde zou idd zoveel beter zijn geweest! Wat we nu kregen was idd bullshit en sloeg werkelijk nergens op en is volgens mij puur gemaakt om speelgoed te verkopen.

Ik wil eigenlijk ook wel graag weten hoe slecht de derde akte eerst was, voor de complete reshoot daarvan.

Ik ga de film nog wel een keer weer kijken als die op Netflix straat, want ik kan me niet eens heugen of we de bekende Predator schreeuw wel hebben gehoord. Elke keer als hij dat wilde doen, ook de mega Predator, werd hij volgens mij onderbroken/afgekapt omdat hij aangevallen werd.

Asperientje

Avatar

Mijn maat en ik vonden het één van de slechtste films die we ooit hadden gezien. Het verbaast ons dan ook dat een aantal Nederlandse kranten en websites de film nog een best hoge rating geven. Ook wordt er geschreven dat de humor zeer geslaagd was. Ik daarentegen vond de humor verschrikkelijk (terwijl ik Shane Black vaak goede films vindt maken met goede humor zoals The Nice Guys). Maar dit was ronduit verschrikkelijk. En McKenna heeft autisme maar het is alleen convenient wanneer het er toe doet? Wat voor een bullshit is dit?

SAS1982

Avatar

Wat een slechte einde en wat een verschrikkelijk humor.

Xenolicker

Avatar

Zou een leuke cameo zijn geweest. Maar dan hadden ze 'm wel alleen maar één regel tekst moeten laten zeggen: 'Get to the Choppa!', en hadden ze het nieuwe einde er alsnog achter kunnen zetten.

NieuwsFilm

meest populair