Oorspronkelijke einde 'The Predator' was totaal anders

Oorspronkelijke einde 'The Predator' was totaal anders

Het scheelde niet veel of het was dit geworden...

The Predator had bijna een heel ander einde gekregen. Wil je weten wat voor einde? Lees dan verder na de trailer. Maar doe dat alleen als je de film al gezien hebt, want we verklappen ook het einde dat Shane Black zijn film nu gaf.


The Predator eindigt als Boyd Holbrook, Jacob Tremblay en Olivia Munn samen de Ultimate Predator weten te verslaan. De regering begint daarop met onderzoek naar de kist die de kleinere Predator meegenomen had naar de Aarde. Dat blijkt een soort van harnas te zijn dat gebruikt kan worden om andere Predators mee te verslaan. Duidelijk is dat andere Predators de Aarde aan gaan vallen.

In het oorspronkelijke script ging het echter iets anders. Vlak nadat Holbrook, Munn en Tremblay de Ultimate Predator verslagen hebben, landt er ineens een helikopter vlak naast hen. De man die eruit komt is niemand anders dan Arnold Schwarzeneggers Dutch Schaeffer, die een gezicht heeft dat niets dan pijn uitdraagt. Hij vraagt hen allemaal, ook de jonge Tremblay, om mee te komen.

Dat einde kwam er echter niet, omdat Schwarzenegger niet akkoord wilde gaan met de kleine rol die hem geboden werd. Uit recente interviews weten we dat er nog altijd een terugkeer in vervolgfilms mogelijk is.

NieuwsFilm

meest populair