Heel veel Angels in reboot 'Charlie's Angels'

Heel veel Angels in reboot 'Charlie's Angels'

De franchise wordt op z'n kop gezet.

Naar het schijnt breekt de nieuwe Charlie's Angels-film met de traditie. Er zouden meer dan de gebruikelijke drie Angels in zitten. Dat stelt actrice Kristen Stewart, die zich bij Naomi Scott en Ella Balinska gevoegd heeft in de cast en de Angels van Elizabeth Banks' Bosley speelt.

De franchise stamt alweer uit de jaren zeventig, waarin drie vrouwelijke politieagenten door ene Charles Townsend gerekruteerd worden om voor hem als detectives te werken. Dat leidde tot een reboot begin jaren 2000 en in 2011 tot een tv-serie. Beiden slaagden niet echt. Maar nu wil Sony het weer proberen.,

Volgens Stewart kunnen we ditmaal verwachten dat er heel wat meer Angels komen. Stewart vertelde dit aan ComicBook: "Er is een heel netwerk van Angels - niet gewoon drie - vrouwen die over de hele wereld met elkaar verbonden zijn en elkaar helpen."

De nieuwe film zal verder behoorlijk feministisch zijn en draaien om serieus dodelijke Angels. Hun seksualiteit moet daarin een veel minder grote rol spelen dan eerst het geval was in de franchise.



NieuwsFilm

meest populair