Eerste foto Joaquin Phoenix als The Joker!

Eerste foto Joaquin Phoenix als The Joker!

Daar is de Clown Prince of Crime!

Regisseur Todd Phillips (The Hangover) heeft een eerste foto van Joaquin Phoenix (Gladiator) als de Joker onthuld. Phoenix zal de rol van de Batman-slechterik gaan spelen in DC's / Warner Bros. Pictures' oorsprongfilm Joker. Ook zijn er heel wat foto's vanaf de set verschenen via Just Jared, en een grappige video vanaf de set!

Phillips schreef ook het script voor Joker en het verhaal zoomt in de op man die uiteindelijk de 'Clown Prince of Crime' van Gotham City wordt. De film speelt af in de jaren 80 en zal zich buiten het grotere DC Extended Universe afspelen. Er is dus geen link met de helden en andere personages uit Justice League en Suicide Squad. Er wordt gesuggereerd dat de de toon van de film overeenkomst met Martin Scorseses Taxi Driver en The King of Comedy. Scorsese is een van de producenten van de film.

Bekijk de afbeelding
Regisseur Phillips bevestigde via Instagram ook dat de jonge Joker de naam Arthur Fleck krijgt. De cast bestaat naast Phoenix uit onder meer Frances Conroy (Catwoman), Robert De Niro (Backdraft), Zazie Beetz (Deadpool 2) en Marc Maron (Mike and Dave Need Wedding Dates).

Joker draait vanaf 4 oktober 2019 in de bioscoop.





NieuwsFilm

meest populair