Thomas Wayne voor 'Joker' gevonden

Thomas Wayne voor 'Joker' gevonden

En hij wordt niet zo vriendelijk.

Gisteren werd vriend en vijand verrast door het verschijnen van een eerste officiële foto van Joaquin Phoenix (Gladiator) als The Joker. Nu is via Comic Book bekend geworden dat acteur Brett Cullen (Ghost Rider, Narcos, Person of Interest) de rol van Thomas Wayne gaat spelen in de losstaande DC-herkomstfilm Joker.

Eerder zou Alec Baldwin de vader van Bruce Wayne / Batman gaan spelen, maar agendaconflicten weerhielden de acteur. Volgens Comic Book kunnen we in Joker een niet zo vriendelijke Thomas Wayne verwelkomen. Hij zou een belangrijke rol spelen in de vorming van de Joker, die in de film overigens Arthur Fleck zal heten.

Hieronder een foto van Cullen, uit de serie Narcos. Overigens was Cullen ook te zien in The Dark Knight Rises als Congressman Byron Gilley.

Bekijk de afbeelding
Regisseur Todd Phillips (The Hangover) heeft in Joker ook rollen gereserveerd voor Frances Conroy (Catwoman), Robert De Niro (Backdraft), Zazie Beetz (Deadpool 2) en Marc Maron (Mike and Dave Need Wedding Dates) en het verhaal speelt zich af in de jaren 80. We krijgen te zien hoe Arthur Fleck uitgroeit tot de 'Clown Prince of Crime' van Gotham City. Joker draait vanaf 4 oktober 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair