POLL: Ga jij naar 'Venom' in de bioscoop?

En de definitieve bioscoopposter!

Op 3 oktober verschijnt de superheldenfilm Venom in de Nederlandse bioscoopzalen. De film is al jaren in ontwikkeling en het is uiteindelijk topacteur Tom Hardy (The Dark Knight Rises, Mad Max: Fury Road) die de Spider-Man slechterik en zijn alter ego Eddie Brock speelt. De vraag in deze POLL: ga jij naar de bioscoop voor Venom?

De film is geregisseerd door Ruben Fleischer, eerder verantwoordelijk voor films als Zombieland en Gangster Squad. De trailer staat in de Top 20 best bekeken trailers ooit met zo'n 65 miljoen kijkers in de eerste 24 uur. Ook blijkt de $100 miljoen kostende film een prima 112 minuten te gaan duren en hopelijk houdt de PG-13 rating de film niet te veel tegen om voldoende gewelddadig te zijn. Venom windt er in de Marvel strips namelijk geen doekjes om; lees hoofden afbijten en hersenen eten.


Een goede opbrengst van Venom zorgt ervoor dat films over Black Cat, Silver Sable, Silk, Jackpot, Nightwatch, Morbius the Living Vampire en Kraven the Hunter verder in ontwikkeling worden genomen. Andere rollen in de Spider-Man spin-off zijn voor Michelle Williams (Ann Weying), Woody Harrelson (vermoedelijk Cletus Kasady / Carnage), Riz Ahmed (Dr. Carlton Drake), Jenny Slate en Scott Haze.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair