Horror in trailer 'Mermaid's Song'

Er zijn ook minder lieve zeemeerminnen.

Disney werkt momenteel aan een live-action versie van sprookjesfilm The Little Mermaid. Maar waar daarin een lieve en poezelige versie van de zeemeermin voor zal komen, zal dat bij deze film anders zijn. Mermaid's Song van regisseur Nicholas Humphries draait namelijk om een heel andere zeemeermin.

De film speelt zich af in de jaren dertig en tijdens de Depressie en is het verhaal van de jonge Charlotte (Katelyn Mager), die haar best doet om het familiebedrijf draaiende te houden. Op een dag verschijnt de gangster Randall (Iwan Rheon) ten tonele en biedt hij aan om de familieschuld af te lossen. In ruil daarvoor hoeven er enkel wat illegale veranderingen binnen het bedrijf doorgevoerd te worden. Maar net als haar moeder, is Charlotte een zeemeermin die ertoe in staat is om enkel met haar stemgeluid mensen te beheersen. En dat zorgt ervoor dat er een grote strijd losbarst, tussen iedereen die de magische krachten van Charlotte voor zichzelf wil hebben.

Het wordt een horrorfilm, dus er zullen, zoals onderstaande trailer laat zien, heel wat duistere dingen in gebeuren. Een bioscooprelease komt er waarschijnlijk niet: in de Verenigde Staten is het een VOD-release.



NieuwsFilm

meest populair