Algemeen

In ongenade vervallen Bryan Singer maakt mogelijk 'Red Sonja'

Eindelijk ontwikkelingen rond de film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
The Hollywood Reporter meldt dat Bryan Singer in onderhandelingen is met Millennium Films om Red Sonja te regisseren. De film moet gebaseerd worden op de comics van Robert E. Howard, schrijver Roy Thomas en kunstenaar Barry Windsow Smith. Die debuteerden in 1973 en zijn nog altijd populair.

Dat Singer in onderhandelingen is voor de film is opvallend. De regisseur werd onlangs nog door Fox ontslagen als regisseur van Bohemian Rhapsody, nadat hij om onduidelijke redenen herhaaldelijk niet op de set verscheen. Tegelijk wordt hij ook aangeklaagd door Cesar Sanchez-Guzman, die Singer ervan heeft beschuldigd hem in 2003 verkracht te hebben.

Desondanks heeft studio Millennium Films genoeg vertrouwen in Singers onschuld, want volgens THR is men bereid om een flink bedrag voor hem te betalen. De film is overigens al sinds 2008 in ontwikkeling, mocht Singer aan boord stappen, zal dat er vermoedelijk voor zorgen dat de ontwikkeling weer heel wat sneller gaat.

Het script wordt momenteel verzorgd door Ashley Miller.

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Aubrey plaza voor Red Sonja :)

Master Of Films

Avatar

Zouden de filmmakers controverse origin van Roy Thomas gaan verfilmen.

Dat haar familie wordt vermoord door huurlingen, dat ze wordt verkracht door deze huurlingen. Haar wraak krijgt ze dmv een godin die haar tot een geweldige krijgster maakt met 1 voorwaarde. Als een man haar kan verslaan in een gevecht, dan is de man waardig genoeg om met hem naar bed te gaan. Yep, Marvel Comics :)

Ik weet nog dat Wolverine ergens in Hyborian tijdperk terecht kwam. Hij kwam Red Sonja tegen, die meteen vijandig tegen hem was. Zij verloor het gevecht en bood haar lichaam aan Wolverine. En wat doet Wolvie? Hij sloeg dat aanbod af en wou alleen met haar drinken in een bar. Yep, Marvel Comics :)

Ze zullen vast voor een (moderne!) Dynamite origin gaan, daarvan zijn er (als het goed is) meerdere interpretaties.

Speaking of controverse. Ze heeft in vele comics haar bekende bikini harnas aan. Ze heeft dus minder bescherming aan dan de Amazones die je zag in Wonder Woman en JL. Zal Red Sonja minder gesexualiseerd gaan worden?

P.s. valt mij trouwens nog mee dat ze niet voor een vrouwelijke regisseur gaan.

Frietgezicht

Avatar

Pff Singer. Heeft wel wat goeds gedaan met X-Men maar helaas matig afgesloten. Buiten dat universum weinig soeps.

McGraig

Avatar

@Frietgezicht....... The Usual Suspects maar verder inderdaad niet veel bijzonders

Frietgezicht

Avatar

^ is een overrated klote filmpje.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Pff Singer. Heeft wel wat goeds gedaan met X-Men"
Behalve dan voor Rogue en Jean Grey. De 2 krachtigste vrouwen die in alle X-Men Singer films maar bekaaid af komen.
Niet dat Storm zwak is, maar op het gebied van power levels zijn deze 2 X-vrouwen vele malen hoger. Oh ja dan is er ook nog die obsessie met Mystique, die Brett Ratner (ook trouwens beschuldigd van sexuele intimidaties) om zeep hebt geholpen. Al te duidelijke sneer naar Singer. Tuurlijk is Mystique weer terug gehaald, handig zo'n tijdlijn.

Beloofd wat voor Red Sonja.

Ok ik gooi Cyclops als bonus erbij, zeker voor de X-Men 1 en deel 2. Apocalypse was voor een klein goed makertje voor een klein karakterontwikkeling van de oh zo populaire X-men leider. 1 van de weinige goeie dingen van deze film.

Ondanks dat zijn X-men, X2: X-Men United & Days of Future Past nog steeds uitstekende X-Men films. De (voorlopig) laatste X-men film was idd matig.

Xenolicker

Avatar

Hopelijk gaat het door; ik hou van zijn X-Menfilms en ik hou van Red Sonja!

Frietgezicht

Avatar

@ Mof, klopt allemaal maar ik kan hier en daar wel overheen kijken omdat superheldenfilms in de kinderschoenen stond. En zeker een film met meerdere helden.

Als Marvel gaat rebooten zal ik harder oordelen!

Master Of Films

Avatar

Zekers een film met meerdere helden moet je hier en daar gaan snijden met karakters. Avengers: Infinity War had daar geen last van, aangezien we de meeste karakters wel goed leren kennen, dankzij de vele andere MCU films. Singer's X-Men had die luxe niet. Maar het was duidelijk waar de focus van X-Men karakters op lag in de vele X-Men films.

Frietgezicht

Avatar

@ Mof, dan vind ik het eerder kwalijk dat hem het in Apocalypse weer niet gelukt is.
Van Psylocke tot Storm en van Angel tot Apocalypse zelf,geen enkel 'nieuw karakter' was echt top.

Artificialis

Avatar

Bryan Singer heeft een breed assortiment aan films afgeleverd, variërend van zeer goede films tot matige producties. Het is een prima regisseur die over het algemeen meer kwaliteit weet te leveren dan zoveel andere filmmakers die wat mij betreft überhaupt niet aan het werk zouden moeten zijn.

Laurens1973

Avatar

Het is overigens niet Barry Windsow Smith, maar Barry Windsor-Smith. Klein detail. Maakte onder andere ook het fenomenale Weapon X.

Frietgezicht

Avatar

Maar goed,gaat niet om kwaliteit van films hoe laag ook bij hem maar om zijn vieze praktijken met jonge jongens en om zijn onprofessionele houding op de set bij zijn laatste film.Schande dat zo'n kerel weer een project krijgt. Waar is een Volkert als je hem nodig hebt?

JIGSAW8

Avatar

Brian singer mag keihard in z'n reet genaaid worden van mij

Artificialis

Avatar

Bryan Singer is nergens voor veroordeeld. Net als bij het merendeel van de andere #MeToo zaken zijn het nietszeggende beschuldigingen. Jaren terug naar zijn feestje gaan en seks met hem hebben. Om vervolgens jaren later te klagen dat je zogenaamd bent verkracht. Dat heet slechte seks, dat hoort bij het leven.

Frietgezicht

Avatar

Je praat nu alsof die maar 1 beschuldiging aan zijn broek heeft hangen.
En waar is die dan met zijn advocaten? Als ze liegen dan zit zo'n regisseur erboven op hoor. Waar is die met het keihard ontkennen?

En buiten dat is hij ontslagen op de vorige set.

Hij verdiend een kogel,niet een film.

ThomasOMalley

Avatar

frietgezicht "^ is een overrated klote filmpje."
100% eens.

Artificialis

Avatar

Frietgezicht "Je praat nu alsof die maar 1 beschuldiging aan zijn broek heeft hangen."

Ik heb eerlijk gezegd nog niets serieus gehoord. Het enige wat ik hoor zijn ontevreden party-gangers. Typisch voor jongeren om zelf van alles te doen. En daar achteraf anderen de schuld van te geven.

Bryan Singer's party's waren niet verplicht. Jezelf volzuipen met drank is niet verplicht. In een dronken toestand bij Bryan Singer in bed kruipen is niet verplicht. Het zijn stuk voor stuk jongvolwassenen die te diep in het glaasje hebben gekeken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair