Algemeen

Wat doet die kat op de poster van 'Captain Marvel'?!

Higher. Further. Faster.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Gisteren verscheen de eerste officiële trailer voor Captain Marvel online, de eenentwintigste film in het uitdijende Marvel Cinematic Universe. Ook verscheen de filmposter en die liet toch best iets grappigs zien. Op het affiche is namelijk de kat van de superheldin te zien!

Altijd al benieuwd geweest naar de kat van Brie Larsons Captain Marvel, dan kun je deze linksonder spotten op onderstaande poster (vergroting) van de film van regisseurs Anna Boden en Ryan Fleck.


Hieronder zie je een opgelichte uitvergroting. Nu zul je je afvragen; waarom een halve oranje poes als Easter Egg op de poster? Het is een verwijzing naar Chewie. Chewie is eigenlijk helemaal geen kat, het is een Flerken. En deze Flerken is een compagnon van Captain Marvel en een gevaarlijk buitenaards soort welke toevallig lijkt op de aardse katten.


Anders aan deze "katten" is dat er tentakels uit hun bekjes komen en dat ze eieren leggen. Daarnaast zijn ze slim en kunnen ze reizen door verschillende dimensies. Is Chewie de sleutel tegen het kwaad? Of juist de redder van helden gevangen in duistere dimensies?

Check hieronder nogmaals de trailer, gevolgd door een aantal pakkende screenshots! Captain Marvel draait vanaf begin maart in de bioscoop.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Nooit gedacht dat ik een poes zou zien op een poster van het kindvriendelijke Marvel.

Xenolicker

Avatar

Leuk detail in de poster. Klinkt als een erg bijzondere kat. Zit niet in de trailer, wel? Helemaal CGI misschien, en dus waarschijnlijk nog niet klaar?

GreenHornet

Avatar

de poes blijkt een foutje te zijn morgen komt er een nieuwe poster uit.

RoberPaulsen

Avatar

De poes is van Captain Marvel

Master Of Films

Avatar

Brie is niet voor de poes.
Maar hopelijk staat die poes niet voor de kat ze k*t op de poster. Ik verwacht dat beest wel een rol in de film. Hopelijk ook in Avengers 4. Rocket weet namelijk meer over die poes en lijkt mij wel leuk als hij daar iets over zegt in Avengers 4.

GreenHornet

Avatar

Even serieus: de kat is van Captain Marvel en die heet Chewie heb het online opgezocht.

Goku32

Avatar

Geweldige trailer vind ik. En de kat is van captian Marvel. Ben benieuwd naar deze Marvel film

GreenHornet

Avatar

het staat nu ook in artikel

NieuwsFilm

meest populair