Man dringt aan: Kristen Bell moet wietfeestje houden

Man dringt aan: Kristen Bell moet wietfeestje houden

En de volgende dag weer lekker naar de yoga!

Hollywoodactrice Kristen Bell (Frozen 2, The Disaster Artist) houdt wel van een jointje zo nu en dan, zo onthult zij in de podcast WTF With Marc Maron. Opvallend is dat haar man, acteur Dax Shepard, onlangs veertien jaar soberheid heeft gevierd. Toch vindt hij het niet erg dat zijn vrouw drugs gebruikt. Hij lijkt haar zelfs min of meer aan te moedigen.

Wil je als programmamaker verzekerd zijn van een goede anekdote? Dan moet je actrice Kristen Bell uitnodigen in je uitzending. Dit keer was Bell te gast bij Marc Maron om in podcast WTF With Marc Maron te praten over haar drugsgebruik. Bell is altijd bijzonder openhartig en dat was deze keer niet anders. "Gemiddeld één keer per week, als ik moe ben en we op de bank neerploffen, rook ik een jointje", vertelt Bell.

Minder dan vroeger
Ondanks dat Bell nog steeds graag een jointje opsteekt, rookt ze wel minder sinds de komst van haar kinderen. Ook houdt ze rekening met haar acteerwerk. Met haar man, Dax Shepard, hoeft ze, ondanks dat hij al jaren sober probeert te leven, geen rekening te houden. Hij heeft geen enkel probleem met het drugsgebruik van zijn vrouw. "Ik rook wiet in de buurt van mijn man en dat lijkt hem niet te boeien", onthult Bell in het interview. "Lang leve wiet!"

Verslaving ligt op de loer
Shepard is lang verslaafd geweest aan de verdovende middelen. "Hij heeft hard moeten knokken om van zijn verslaving af te komen", schreef Bell recent nog op Instagram. Enigszins opvallend is dat Shepard, ondanks zijn eigen strijd, anderen niet probeert te overtuigen van de gevaren van drugs. Hij moedigt het zelfs aan, zo vertelt Bell. "Hij vindt dat iedereen het eens een keer moet proberen in zijn of haar leven op aarde".

Wietfeestje
Bell vertelt ook dat Shepard haar zelfs persoonlijk heeft aangemoedigd om eens een wietfeestje te organiseren. "Hij wil dan graag optreden als sobere gastheer", zegt ze. "Hij wil gewoon verzekeren dat iedereen een comfortabele en veilige ervaring heeft". Shepard raadt dus een gecontroleerde omgeving aan. Geniet, maar gebruik met mate. Wanneer en of het feestje echt plaatsvindt, is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair