Brute Honest Trailer 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Brute Honest Trailer 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Dumb finds a way.

Jurassic World: Fallen Kingdom heeft een Honest Trailer gekregen. Nadat de franchise succesvol herstart werd met Jurassic World besloot Universal Pictures meteen twee vervolgen te bestellen. Het vervolg dat nu al enige tijd op thuismedia verkrijgbaar is, leverde meer dan 1 miljard dollar op, maar werd niet per se heel positief ontvangen.

Desondanks gaat Universal door met de ontwikkeling van de derde film die geregisseerd zal worden door Colin Trevorrow. Die film komt echter pas in 2021 uit in de bioscopen en voor die tijd moeten we het doen met dit soort heerlijke trailers. De franchise kan niet dommer worden, is de gedachte van de Screen Junkies-mannen.


Als Fallen Kingdom begint, staat een vulkaan op Isla Nublar op het punt van uitbarsten. Dat zou het einde betekenen van de dinosaurussen, maar er zijn natuurlijk Claire (Bryce Dallas Howard) en Owen (Chris Pratt) om hen te redden. Maar daarbij blijkt dat het tweetal slechts de speelbal van een kwaadaardige miljardair is, die niet het beste met de dinosaurussen voor heeft.

NieuwsFilm

meest populair