Snoke terug in 'Star Wars: Episode IX'?

Andy Serkis annuleerde ineens een con-event.

Acteur Andy Serkis heeft een verschijning op de Keystone Comic-Con geannuleerd. Hij zou een dubbel event in zijn agenda hebben. Het gerucht gaat nu dan ook dat de acteur toch te zien is als Supreme Leader Snoke in Star Wars: Episode IX.

Regisseur J.J. Abrams introduceerde het personage in The Force Awakens als de grote nieuwe schurk van de vervolgtrilogie, maar in The Last Jedi bleek het personage gewoon een speelbal in het verhaal van Kylo Ren (Adam Driver). Na jaren waarin fans speculeerden over Snoke, was het een grote schok dat hij ineens om het leven kwam.

Weinig verrassend is dat Serkis niet op de castlijst van Episode IX staat. Maar nu Serkis zijn verschijning op de Keystone-con annuleerde, is er genoeg reden voor speculatie. Zo annuleerde Billy Dee Williams ook een optreden op een conventie om in de film te zien te kunnen zijn. Zou Serkis niet iets soortgelijks gedaan hebben? Aangezien Episode IX middenin de opnames zit, kan het gewoon kloppen.

Daar komt bij dat Serkis momenteel geen nieuwe contracten heeft voor films, behalve Animal Farm dat hij voor Netflix regisseert. Een andere mogelijkheid is dat Serkis in een kleine flashback te zien is in Avengers 4, dat volgens de vele geruchten terug in de tijd reist.

Voorlopig blijft het speculeren, maar zou Abrams toch terug kunnen keren in Episode IX? We weten het volgend jaar december zeker, want dan draait de film in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair