Algemeen

Snoke terug in 'Star Wars: Episode IX'?

Andy Serkis annuleerde ineens een con-event.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Acteur Andy Serkis heeft een verschijning op de Keystone Comic-Con geannuleerd. Hij zou een dubbel event in zijn agenda hebben. Het gerucht gaat nu dan ook dat de acteur toch te zien is als Supreme Leader Snoke in Star Wars: Episode IX.

Regisseur J.J. Abrams introduceerde het personage in The Force Awakens als de grote nieuwe schurk van de vervolgtrilogie, maar in The Last Jedi bleek het personage gewoon een speelbal in het verhaal van Kylo Ren (Adam Driver). Na jaren waarin fans speculeerden over Snoke, was het een grote schok dat hij ineens om het leven kwam.

Weinig verrassend is dat Serkis niet op de castlijst van Episode IX staat. Maar nu Serkis zijn verschijning op de Keystone-con annuleerde, is er genoeg reden voor speculatie. Zo annuleerde Billy Dee Williams ook een optreden op een conventie om in de film te zien te kunnen zijn. Zou Serkis niet iets soortgelijks gedaan hebben? Aangezien Episode IX middenin de opnames zit, kan het gewoon kloppen.

Daar komt bij dat Serkis momenteel geen nieuwe contracten heeft voor films, behalve Animal Farm dat hij voor Netflix regisseert. Een andere mogelijkheid is dat Serkis in een kleine flashback te zien is in Avengers 4, dat volgens de vele geruchten terug in de tijd reist.

Voorlopig blijft het speculeren, maar zou Abrams toch terug kunnen keren in Episode IX? We weten het volgend jaar december zeker, want dan draait de film in de bioscoop.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SAS1982

Avatar

Ik zou het toe juichen. Je Ammerzoden dat die Rian alles vernageld heeft

Robbepost

Avatar

Bedoel je: zo jammer dat die Rian alles vernaggelt heeft?

Han Trio

Avatar

Ze zouden SW VIII eigenlijk helemaal overnieuw moeten doen en het wangedrocht van Rian uit de lijst schrappen.

GreenHornet

Avatar

JJ bouwde iets op, Rian brak het af. En JJ mag de brokstukken weer aan elkaar lijmen.





waarom geen rode draad!!!!!!

chefry1983

Avatar

Welke rol heeft Serkis dan in de Avengers films als hij terugkeert?

Sunspot

Avatar

Haha, wat was dat met Snoke man.

Nee, nu hoeft het niet meer eigenlijk. Krijgt dan zeker ook robot onderlichaam

Gigan72

Avatar

Star Wars episode 9 The Last Jedi Never Happened.

Civilian Supreme

Avatar

En maar verkondigen dat het verhaal van the last jedi zo bedoeld was, Jj Abrams gaat een herstelversie maken, denk dat het hem nog gaat lukken ook.

John Wayne

Avatar

Wat een gezever...TLJ was zeker niet de beste SW film, maar ook verre van de slechtste. Gewoon goed amusement. Gek genoeg lees ik van die zogenaamde fans alleen maar gezeur, terwijl wereldwijd gezien de film door het grote publiek wordt omarmd.

GreenHornet

Avatar

Snoke komt terug als spook

centr1no

Avatar

John Wayne "Wat een gezever...TLJ was zeker niet de beste SW film, maar ook verre van de slechtste. Gewoon goed amusement. Gek genoeg lees ik van die zogenaamde fans alleen maar gezeur, terwijl wereldwijd gezien de film door het grote publiek wordt omarmd."

De film wordt helemaal niet 'omarmd'. Hij wordt door velen gewaardeerd als prima uitgevoerde en vermakelijke blockbuster. En dat is helemaal terecht als je vergeet dat het een 2e deel is van een trilogie in het Star Wars universum.
Al was dit geen Star Wars en vergeten we even de dingen waar de 'zogenaamde' fans over zeuren, dan nog is de verhaallijn van TLJ één van de raarste ooit voor een 2e film in een trilogie.

Mav Damian

Avatar

Ook lees ik weer hier de bullshit dat zogezegd Rian Johnson alles heeft afgebroken wat Abrams heeft opgebouwd.

Darthmar

Avatar

Het gekke is en blijft dat er geen totaal verhaal was geschreven voor de trilogie waardoor Rian allerlei dingen overboord gooide die hij niet nodig achte of in ieder geval voor sommige dingen de lijnen alvast beschreven zoals de rol van Snoke, Rey's ouders ect ect. Hierdoor krijg je dadelijk 3 films die totaal los staan van elkaar i.p.v. één verhaal te vertellen.

SAS1982

Avatar

@robbepost, klopt helemaal

GreenHornet

Avatar

Ik zal me kapot ergeren als we op het einde van het 3de deel nog met veel vragen zitten.

Goku32

Avatar

Natuurlijk komt die terug duh zou wel heel slecht zijn als die op deze Pussy manier er uit was geschopt

nieuwslaatste nieuws

meest populair