Algemeen

Heel veel vervolgen op 'Creed' mogelijk

Maar alleen als ze goed blijven.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 09:13 in Algemeen
Als het aan acteur Michael B. Jordan ligt, speelt hij nog heel wat jaren de rol van Adonis Creed. Tenminste, als de films goed blijven. Drie jaar geleden speelde hij hem voor het eerst en komende november keert Jordan terug in Creed II, waarin hij weer naast Sylvester Stallones Rocky Balboa te zien is.

Creed II plaatst Adonis lijnrecht tegenover zijn meest gevaarlijke tegenstander tot nu toe: Viktor Drago (Florian Munteanu), de zoon van de man die zijn vader doodsloeg in de ring. In een interview vertelt Jordan dat de film om meer dan alleen wraak draait. Nalatenschap staat juist centraal.

"Victors verhaallijn is heel erg gelaagd. De twee lijken op bepaalde manieren op elkaar. Adonis ervaart, natuurlijk, een bepaalde animositeit jegens Viktor en Ivan, en er zijn nog wat andere thema's, die Creed zo speciaal maken, waaronder de volwassenheid van groei, het belang van familie en nalatenschap," aldus de acteur. "Het gaat niet alleen om wraak. Maar om heel wat zaken. Als we dat weten over te brengen, hebben we volgens mij een behoorlijk speciale film gemaakt."

Als dat lukt, en de film wordt ook echt positief ontvangen, wil Jordan vaker terugkeren. "Als ik het geluk heb. Ik wil ze blijven maken, zolang ze goed zijn. De franchise bestaat al 42 jaar, dus wie weet."

Vanaf 29 november in de bioscoop.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ik hoop dat Rocky en Drago ook nog effe gaan knallen in de film dat zou vet zijn. Maar ik kijk uit naar deze film

Sunspot

Avatar

Ja, Rocky moet ook even de ring in

nieuwslaatste nieuws