Venom tegen Riot in nieuwe beelden 'Venom'!

Venom tegen Riot in nieuwe beelden 'Venom'!

Gave beelden van achter de schermen.

Nadat uiteraard de trailers het al deden, laten onderstaande beelden uit Venom zien dat de eerdere geruchten dat we amper Venom te zien zouden krijgen, compleet verzonnen zijn. Venom, en nog wat andere symbioten, lijken de film te gaan domineren. In onderstaande vliegensvlugge featurette zie je beelden van een gevecht tussen de symbioten Venom en Riot. Erg cool!


Ook hebben Sony Pictures en IGN gezamenlijk een featurette gemaakt waarin wordt ingegaan op de realisatie van de Sony superheldenfilm. Uiteraard spelen daarbij twee zaken de hoofdrol en dat zijn enerzijds Tom Hardy (The Dark Knight Rises, Mad Max: Fury Road) en anderzijds de computeranimaties. Uiteraard zijn er ook veel mensen achter de schermen aan het werk om dit allemaal mogelijk te maken.

Hieronder zie je hoe de cast en crew te werk zijn gegaan om de symbioot Venom voor de tweede keer op het witte doek te toveren. Het wordt duidelijk dat Hardy laat zien dat hij ervaring heeft met visuele effecten. Ook wordt er achter de schermen flink wat werk afgeleverd om de zwarte gevaartes in de film van Sony Pictures te krijgen.


Vanaf 3 oktober draait Ruben Fleischers Venom in de Nederlandse bioscoopzalen, ook in 3D en IMAX 3D.

NieuwsFilm

meest populair