Celebrity

Geheime ontmoeting: Plannen voor wapenstilstand tussen Brad Pitt en Angelina Jolie

Komt er nu eindelijk een einde aan hun langdurige vechtscheiding?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 11:21 in Celebrity
Het lijkt erop dat Hollywoodsterren Angelina Jolie (Maleficent 2, First They Killed My Father) en Brad Pitt (Once Upon a Time in Hollywood, War Machine) iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun voortslepende vechtscheiding. Volgens Entertainment Tonight zou Jolie een handreiking hebben gedaan naar Pitt en zouden de twee onlangs een geheime ontmoeting hebben gehad om hun vervolgstappen te bespreken.

In september 2016 diende actrice Angelina Jolie scheidingspapieren in bij de rechtbank om haar huwelijk met Brad Pitt officieel te kunnen verbreken. Sindsdien ligt het voormalige glamourkoppel behoorlijk in de clinch met elkaar. De twee hebben voornamelijk ruzie over de voogdij van hun zes kinderen. Nu zou Jolie klaar zijn met moddergooien en snel willen zoeken naar een gezamenlijke oplossing met haar ex. Een bron beweert tegenover Entertainment Tonight: "Jolie heeft Pitt bij haar thuis uitgenodigd voor een goed gesprek. Die ontmoeting schijnt een succes geweest te zijn".

Gespannen situatie
De twee beroemde ruziemakers zouden voor een ontzettend gespannen situatie hebben gezorgd voor hun kinderen. Eerder wist Entertainment Tonight al te melden dat Jolie en Pitt een voorlopige deal zouden hebben gesloten over het ouderlijke gezag en de zorg voor hun kinderen. In juni verloor Jolie nog een zaak die Pitt had aangespannen om zijn kinderen vaker te mogen zien. In augustus wilde Jolie haar ex-man opnieuw voor de rechter dagen, omdat hij zou achterlopen met het betalen van de alimentatie.

Niet meer in de aanval
Volgens de insider kiest Jolie nu bewust voor een andere aanpak. "Jolie ging eerst vol in de aanval, maar nu ze heeft gezien dat die aanpak niet werkt en voor niemand goed is, kiest ze - ook in haar eigen belang - een andere route". Entertainment Tonight duidt deze ontwikkeling als een 'grote stap' in hun vechtscheiding en spreekt zelfs van een 'wapenstilstand'. Jolie en Pitt zouden alles doen vanuit hun liefde voor hun kinderen en nu eindelijk goed willen samenwerken om tot een definitieve oplossing te komen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

haha, die titel ook

nieuwslaatste nieuws

meest populair