Hilarisch! Trailer 'A Star Is Born' krijgt perfecte Muppet-parodie

Hilarisch! Trailer 'A Star Is Born' krijgt perfecte Muppet-parodie

Geen Bradley Cooper en Lady Gaga, maar Kermit the Frog en Miss Piggy!

Tijd voor een luchtig nieuwtje! De verwachtingen van Bradley Coopers regiedebuut A Star Is Born zijn hooggespannen. Dat de film door sommigen al een potentiële Oscar-kandidaat wordt genoemd, betekent niet dat de film met een kleine ingreep niet nog beter kan worden gemaakt. Een creatieveling kwam op het idee om de eerste trailer van A Star Is Born te voorzien van de Muppets! En het eindresultaat is in één woord 'hilarisch'!

Er zijn in de filmgeschiedenis al meerdere versies van A Star Is Born verschenen. Binnenkort komt de vierde remake uit waarin een gevestigde muzikant langzaam wordt overschaduwd door een nieuw talent dat hij zelf ontdekt heeft. Nu komt daar nog een vijfde bij, want een creatieveling heeft een Muppet-parodie gemaakt op de eerste trailer. Daarin wordt de rol van Cooper overgenomen door niemand minder dan Kermit the Frog en hoofdrolspeelster Lady Gaga is vervangen door Miss Piggy. Erg goed in elkaar gezet en bovendien erg geestig!


Weetjes: Lady Gaga en de Muppets
Overigens heeft Gaga goede banden met de Muppets. In 2013 verscheen er een speciale Lady Gaga and the Muppets Holiday Spectacular-show op de televisie. Ook had zij samen met haar jazz-partner Tony Bennett een kleine cameo in de familiefilm Muppets Most Wanted (2014).

A Star Is Born verschijnt op 4 oktober in de Nederlandse bioscopen. Hieronder nog de echte trailer om een goede vergelijking te kunnen maken!



NieuwsFilm

meest populair